„Цанков камък” отива в прокуратурата, защото не работи – естествено

...
„Цанков камък” отива в прокуратурата, защото не работи – естествено
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ДПС и БСП се готвят да управляват, пришиват Пеевски на ГЕРБ

„ Цанков камък” отива в прокуратурата, тъй като не работи – естествено е да се търси виновникът за загубите. Това разяснява по време на днешното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов. В стенограмата, публикувана от пресслужбата на Министерски съвет, министър-председателят в детайли разяснява сюжета със струващия над милиард лв. хидровъзел, а и други настоящи тематики.

Повторното предоставяне на „ Цанков камък” на прокурор беше изтълкувано от някои наблюдаващи като удар по почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който беше разследван поради обвързван с плана консултантски хонорар. Една от лансираните тези беше за спор сред него и депутата и медиен необут Делян Пеевски.

„ Атаката ще бъде, че Движение за права и свободи и всички останали надали не се пресират от нас, тъй като са чисти, положителни и по този начин дружно с Българска социалистическа партия да приготвят последващо ръководство. А на нас да ни пришият Пеевски. Казвам: „ Това са глупости” и в това време виждам ден след ден по какъв начин вървят подправените новини”, разсъждава на глас Борисов и продължава: „ Изведнъж съшиха – хайде в този момент ще арестуват, хайде в този момент война в Движение за права и свободи и внезапно ние се оказваме… Преди 10 дни ми го споделиха, аз дори на някои сътрудници го описах – видя ми се неуместно, смешно”.

Той изброява ред други планове, които, съгласно него, са били провалени по време на Тройната коалиция – Автомагистрала „ Люлин „, Автомагистрала „ Тракия”, Северната дъга, „ Дунав мост 2”, АЕЦ " Белене " и така нататък „ Ние в случай че за всяка тяхна нелепост ги даваме на съд, съдилищата ще работят непрестанно. Друг въпрос е кой ще е следователят, като знаем с какви следователки разполагат”, разяснява Борисов, евентуално визирайки стажа на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в следствието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР