Цалова била отдадена на кариерата си и даже предполагала, че

...
Цалова била отдадена на кариерата си и даже предполагала, че
Коментари Харесай

Станислава Цалова щяла да си остане стара мома, ако не била майка й

Цалова била отдадена на кариерата си и дори предполагала, че може да остане остаряла мома. Съдбата обаче имала други проекти и Стаси разкрила любовта в уебсайт за запознанства.

Майка ѝ Антонина доста се надявала дъщеря й най-сетне да си откри мъж. Дотогава свенливата Стаси нямала кой знае какъв опит с противоположния пол, по тази причина родителката ѝ я посъветвала да се записва в уебсайт за самотници.

 

Разбира се условията на Антонина към кандидат-зетя не били по никакъв начин малко – той трябвало да e интелигентен, занимателен, обаятелен и съумял, с цел да подхожда на известната ѝ щерка.

Когато синоптичката почнала да си написа с Данчо, майка ѝ от самото начало я надзиравала и даже водела персонално част от писмената преписка с него. За този факт обаче зетят схванал чак след сватбата.

„ Няма да излъжа, в случай че кажа, че мама ми откри мъж. Тя е доста по-отракана от мен! ”, смее се Цалова.

Антонина била и индивидът, който насърчил Цалова да стартира работа в bTV. Навремето тя въобще не си представяла, че ще се занимава тъкмо с метеорология. Мечтаела си да работи като фоторепортер и изпитвала боязън да застане пред камерата.
 

„ Майка ми попадна на публикация за работа. Търсеха се водещи на прогнозата за времето по bTV. Почти принудително ме накара да се явя на кастинг. Не чаках да ме изберат, само че не щеш ли се случи ”, връща лентата на спомените си Стаси. В началото изпитвала голямо терзание преди всеки ефир и даже един път й се случило да припадне от стрес и неспокойствие.

„ Изпитвax yжac oт тoвa, чe хиляди xopa ще ме гледат и може да се изложа. Колегите се видяха в знамение с мен! ”, спомня си тя.


Заради работата си на синоптичка, решила да приключи метеорология, а преди този момент следвала география и философия в Софийския университет. Като студентка била свита и скромна – залягала над уроците, до момента в който останалите девойки сменяли гаджетата като носни кърпи. Чак в края на следването си срещнала огромната си обич Данчо и през днешния ден не съжалява, че животът ѝ се е стекъл по този метод. „ Всяко нещо с времето си! ”, безапелационна е Цалова.

Междувременно приключила и японистика, а по-късно спечелила едногодишна стипендия за специализация в Япония. Престоят ѝ в страната на изгряващото слънце бил повече от трогателен, защото получила опция да опознае корените си – баба ѝ по генезис е японка, а дядо ѝ – кореец. Именно от тях е наследила екзотичните си черти.


„ Като дете осъзнавах, че не съм като другите, тъй като хората ме заглеждаха и не ми беше прелестно. По-късно разбрах, че различността ми е преимущество. Давам си сметка, че в случай че не беше ексцентричния ми външен тип, щях да имам доста по-малки шансове да стартира работа в bTV ”, счита Цалова.

Докато били на отмора в един от най-романтичните градове в света – Париж, Стаси получила дълго чаканото предложение за брак. „ Всичко стартира с смешки и закачки в интернет, а стигнахме до женитба. ”, спомня си тя.
Церемонията се състоя в столицата през 2009 година, а посетители на тържеството бяха всички кореспонденти и водещи на малкия екран, които насочиха благи пожелания към младоженците. Очакваше се, че фамилията в най-скоро време ще се снабди с бебе, само че Стаси по този начин и не успяваше да зачене в продължение на 4 години. Точно когато с мъжа ѝ се замисляли за ин витро, тя забременяла напълно ненадейно. След 9 месеца на бял свят се появи синът им Светослав, кръстен на бащата на Данчо, и преобърнал всекидневието на младото семейство.

 

През 2016 година на бял свят се появи и щерка им, която кръстиха на майка й – Антонина. „ Тя постоянно е била до мен и ме е подкрепяла, по тази причина желаех да я развеселявам ”, разяснява синоптичката.

Стаси споделя, че била доста чинно дете, само че пък постоянно ѝ се случвали всевъзможни неприятности. Веднъж паднала от колело и си счупила главата, а различен път – от дърво, като се отървала „ единствено ” с разрушен нос. Най-ужасната преживелица от детството й, е обвързвана със зло куче, което отхапало цялата ѝ горна джука. Животното я нападнало без мотив и Цалова едвам отървала кожата. После дълго време имала боязън от кучета и даже в този момент заобикаля да се приближава до тях.

Преди да се насочи към малкия екран, Цалова имала напълно друга визия за специалността си. Като дете мечтаела да стане машинист или разносвач на пици. В учебно заведение пък решила, че ще бъде водач на аероплан, а по-късно, към този момент в университета, се насочила към фотографията, която до оня миг била нейно занимание.

 

Малцина са наясно с обстоятелството, че Стаси е работила известно време като фотограф в печатно издание и не си представяла, че някой ден ще застане пред камерата. После майка ѝ я убедила да се яви на кастинг в bTV и по този начин стартирала кариерата си като водеща на прогнозата за времето.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР