Цалапица отново излезе на протест, а майката на убития Димитър

...
Цалапица отново излезе на протест, а майката на убития Димитър
Коментари Харесай

Цалапица отново излезе на протест: Бащата на близнаците сеел заплахи

Цалапица още веднъж излезе на митинг, а майката на убития Димитър Малинов твърди, че бащата на близнаците Петър Динков сее закани. Той пишел по групи във фейсбук, че си бил платил където би трябвало и каквото би трябвало щяло да стане.

Близнаците Борислав и Валентин Динкови са упрекнати в персонално укривателство. Те помогнали на обвинения в убийството на Митко Рангел Бизюрев да зарови натрупа му и да се укрие. Роднините на Димитър обаче са на мнение, че те са имали доста по-голяма роля. А 30-годишният мъж не е единственият, който е удрял младежа.

Преди дни, изправяйки се пред съда, Бизюрев даде подробни показания за случилото се в нощта на убийството. Той отхвърли различен да е нанасял удари

Според версията му той държал да се срещне с Митко, тъй като чул, че предния ден 24-годишният го бил обиждал. Видели се, диалогът ескалирал и се стигнало до пердах. Бизюрев признава, че е блъснал Малинов 4 пъти в тялото. С него е бил само Борислав Динков. Ала показанията на двамата се разминават. Близнакът обяснил, че е имало удари и в лицето.

Майката на убития юноша не има вяра на Рангел. Тя споделя, че синът ѝ имал счупена носна бариера, което няма по какъв начин да стане, в случай че е бил обичай единствено в торса.

Противоречивите показания са и мотивът са днешния митинг

„ Другото което е, приказваме за скришен очевидец. Кой е той, в случай че и двамата споделят, че са били единствено те “, пита Бакалова.  „ Най-големите ни страхове са, че ще бъдат пуснати да излязат на независимост. “

Тя се притесняа, че някой се пробва да потули убийството на сина ѝ.

Следващото съвещание по делото за персонално укривателство против близнаците Динкови ще бъде на 26 март от 13,30 ч. Сутринта околните на Митко ще се съберат още веднъж пред постройката на прокуратурата. Към настояванията им към този момент са включени „ качествени разпити от криминолози и психолози “.

Източник: 24 часа
Още вести четете в категория Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР