Трявна е един от любимите градове на поколения българи. Сгушен

...
Трявна е един от любимите градове на поколения българи. Сгушен
Коментари Харесай

Можем да участваме в избора за ново туристическо лого на Трявна - вижте как!

Трявна е един от обичаните градове на генерации българи. Сгушен в планината, той е прелестно място за отмора и бягство от натовареното градско всекидневие и ни притегля със страхотния си достоверен тип и остаряла част. До самия град можем да стигнем както с автомобил, по този начин и с трен. БДЖ в тази ситуация предлага доста красиви гледки и човек може да превъзмогне кусурите на родните железници, с цел да се наслаждения на това пътешестване. Направена е и поредна стъпка за развиване на туризма в града от страна на локалната община - тече конкурс за ново туристическо лого на Трявна. Кандидатите са много, а всеки от нас има опция да даде своя глас онлайн, като резултатите от гласуването ще бъдат взети поради при финалния избор на журито. Ето какво споделят и от самата община във Фейсбук: 
" Чрез харесване на изображението на плана, можете да дадете гласа си за избор на туристическо лого на град Трявна. 22-те позволени до класиране оферти се разгласяват единствено като графичен файл и номер, без да се загатват имената на участниците.
Гласуването ще продължи до 16:00 ч. на 13.10.2020 година Всеки ще има право да даде гласа си посредством харесване на фотографията на плана. Няма ограничавания в гласуването, т.е. един човек може да поддържа посредством гласа си повече от 1 предложение. Събралият най-вече лайкове план ще получи 3 точки, този на второ място – 2 точки и третият – 1 точка. Оценките от онлайн гласуването ще бъдат взети под внимание при крайната оценка на журито.
 Консулът на Италия с ангажимент към белодробната болница в Трявна Консулът на Италия с ангажимент към белодробната болница в Трявна
Почетният консул на Италия Антонио Таркуинио е поел ангажимент да даде финансова помощ за благоустрояване на детската белодробна...
Припомняме, че в края на месец август Община Трявна разгласи открит конкурс на тематика: „ Изработване на туристическо лого на град Трявна “. Постъпилите в период оферти са общо 26. Допуснати до оценка, т.е. отговарящи на всички условия планове, са 22. "
Допълнително един план не е позволен до присъединяване в гласуването и остават следните 21 разновидността, за които можем да дадем своя глас и да помогнем на този прелестен български град да се снабди с новата си визия. 
Ето можете да разгледате всички тях и да гласувате за своя любимец. 
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР