Трябват ни повече народни представители, голямата дилема е дали заедно

...
Трябват ни повече народни представители, голямата дилема е дали заедно
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Голямата дилема е дали заедно с ДБ ще получим повече депутати или поотделно

Трябват ни повече народни представители, огромната алтернатива е дали дружно с Демократична България ще получим повече депутати или поотделно. Днес излиза едно от нашите социологични изследвания и ще дадем отговор. Не желаеме да вършим взаимни отстъпки, какъвто беше Има Такъв Народ. Това сподели в ефира на “Твоят ден” съпредседателят на ВОЛТ Настимир Ананиев.

Според него Политическа партия има доста мощен екип с съответни тематики, необременени, с прагматичен метод за решение на проблемите. " Утре изтича срокът за регистрация в ЦИК, по-късно има още десетина дни, в които да се прибавят субекти в обединенията. Търсихме болшинство за промени, Има Такъв Народ беше спяща клетка, която беше задействана в един миг, с цел да напусне обединението. Вероятно, в случай че им бяха дадени 4 милиарда, щяха да останат ", уточни той.
По думите му не е имало спънка КПКОНПИ да се раздели на две, с цел да се подсигурява правдивост на хората. " В момента не виждаме прокуратурата да работи дейно. Където пипнеш в страната изниква корупция и задкулисие. Коалицията ни беше саботирана от вътрешната страна - от Има Такъв Народ и извън - от опозицията. Разочарован съм от " Възраждане ", сякаш стачкуваха против Движение за права и свободи и ГЕРБ, а в Народното събрание ги поддържаха ", съобщи Ананиев.

За него " Газпром " не извършва контракта си, тъй че не може да се разчита на тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР