Трябват ни хора като Моисей, които да ни прекарат през

...
Трябват ни хора като Моисей, които да ни прекарат през
Коментари Харесай

Алгафари: Слави първо трябва да се смири

Трябват ни хора като Моисей, които да ни прекарат през морето. Това сподели в изявление за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ Нидал Алгафари, режисьор и анализатор. По думите му страната ни към този момент е в предизборна акция и множеството политици приказват на гласоподавателите си, а не на народа. Всички желаят да покажат нова политика и подготвеност за ръководство, само че не желаят да поемат ръководството в тази сложна за страната и света конюнктура, акцентира Нидал Алгафари.

„ Преживявали сме тежки епидемии на чума, войни, стопански и политически рецесии. В сходни обстановки са се намирали задоволително мъдри хора, които да се заловен ръка за ръка и да издърпат суверена. Защото изказванието, че суверенът управлявал, е безспорен популизъм. Суверенът в никакъв случай не е управлявал. Суверенът са хора, които би трябвало да бъдат ръководени, по тази причина има елити в целия свят – политически, политически, духовни, религиозни, хора, които са малко по-просветени, знаят и се пробват да прекарат хората през тегобите на живота.

На нас ни трябват хора като Моисей, които да ни прекарат през морето, тъй като това море може да ни залее всички. Надявам се и Слави Трифонов, и Бойко Борисов, и господин Доган, и Христо Иванов, и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и останалите отвън Народното събрание да мислят повече за бъднините на страната, а освен за партийните си ползи “, разяснява Нидал Алгафари.

Според Нидал Алгафари хората към Слави Трифонов са извънредно неопитни в политиката, а досега водачът на Има Такъв Народ е съумял да покаже само егото си. Той ще е първият, който би трябвало да се смири и да гледа по друг метод на политиката, сподели още той.

„ Едно е говоренето в позиция на съпротива или от позицията на човек, който цялостен живот се е занимавал с това да омаскарява останалите. Той не помни едно доста значимо нещо, че сега той е водач на най-голямата политическа групировка. Той трябваше по различен метод да гледа на държавността и може би трябваше да се вслуша в това, което Движение за права и свободи от доста време прокламират – да се върне нормалността в политиката, тъй като държанието на Слави Трифонов и неговите хора към момента не е нормалност “, уточни Нидал Алгафари.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР