Трябват ни 600 грама телешко филе, две глави лук, 250

...
Трябват ни 600 грама телешко филе, две глави лук, 250
Коментари Харесай

5-Звездна Класика, А Става Толкова Лесно! Впечатлете Всички С Фантазията Бьоф Строганов! Видео Рецепта!

Трябват ни 600 грама телешко филе, две глави лук, 250 грама сметана, една лъжица брашно, 85 грама краве масло, сол на усет, черен пипер.

Първо си нарязваме телешкото месо на дребни късчета. Добре е да режете месото по дължината на влакната му, с цел да може след това да се дъвче по-лесно. Нарязаните късчета ги овалваме единствено в брашно.

После взимаме един тиган и на дъното му слагаме масло, а от горната страна подреждаме лука на колелца. Месото се слага върху колелцата от лука. Важно е да поддържате огъня мощен.

Оставяте да се пържи по този начин единствено за броени минутки, до момента в който месото стартира да добива искра. После го прехвърляме в една тенджера и го поливаме със сметаната. Прибавяме и още брашно към него.

Оставяме го по този начин да се задуши на умерена температура най-малко за още към петнадесетина минути. Когато нашият Бьоф Строганов е към този момент подготвен, го сервира на трапезата дружно с варен ориз или картофи, юфка, каша от елда или каквато друга гарнитура ви е на душа, написа topactualno.com.

Може и да не знаете, само че това ядене по целия свят е несъмнено като едно от най-гениалните измежду творенията на майсторите кулинари. А и има за какво да бъде по този начин, то става просто необикновено вкусно, като вълшебна приказка за небцето е.

Пожелаваме ви да си го приготвите и хапнете с голямо наслаждение и да ви е доста сладко на всички!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР