Трябваше да осигуряваме газа, не да готвим предизборна кампания. Това

...
Трябваше да осигуряваме газа, не да готвим предизборна кампания. Това
Коментари Харесай

Мартин Димитров от ДБ: Трябваше да осигуряваме газа, не да се занимаваме с предизборна кампания


Трябваше да осигуряваме газа, не да готвим предизборна акция. Това разяснява за "Офанзива " Мартин Димитров от "Демократична България ". "Трябваше да се изградят национални консенсуси за преодоляване на рецесията. Сега трябваше да има постоянни парламент и държавно управление, които да уредят и обезпечат нужния газ за зимата. Изключително недалновидно и неуместно е да се занимаваме с избори в интервал на тежки рецесии. В този парламент ГЕРБ и Движение за права и свободи се възползваха от обстановката на война и рецесии, с цел да бутат България в още по-сериозни проблеми с концепцията, че на нови избори утежняването на общата обстановка ще измие техните проблеми. Много егоистично погледнаха на обстановката ", счита той.

По думите му има заплаха да влезем в серия от избори. "Нямаме сигурност, че ще имаме болшинство. Вариант е коалиция с Политическа партия и знакови цивилен сдружения. Ще се обръщаме към митинга, който смъкна предната власт. Трябва да бъдат преодолени два огромни въпроса - следствията от войната и корупцията ", съобщи Димитров.

Според него коалиция на Демократична България с Българска социалистическа партия е било доста мъчно решение. Той изрази опасения, че служебното държавно управление ще възвърне доставките от "Газпром ". "Това е капан, а по-късно ще последват нови и нови ултиматуми и рисковете ще станат още по-големи. Има газ за септември ", акцентира той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР