Трябваше да минат години, за да може Саня Борисова отново

...
Трябваше да минат години, за да може Саня Борисова отново
Коментари Харесай

Саня Борисова заби бившия на попфолк дивата Деси Слава

Трябваше да минат години, с цел да може Саня Борисова още веднъж да се влюби, единствено че този, който си избра, се оказа повече от огромна изненада. Става дума не за кого да е, а за някогашния на поп фолк дивата Деси Слава - Благой Найденов.

Бившата половинка на Ники Илиев и професионалният боксьор бяха видяни на кафе в центъра на София неотдавна да си бъбрят сладко. 

" Може да са едвам при започване на връзката си. Определено не се крият от хорските погледи. И двамата към този момент са свободни и нямат спънки, с цел да крият възприятията си “, разясниха очевидци, които бяха много сюрпризирани от гледката на двойката, написа " Уикенд ".

За Благой е известно, че си пада по зрели дами, които не просто могат да му бъдат каки, а напряко майки. 26-годишният юноша изкара няколко години дружно с Деси Слава, която е с цели 17 години по-голяма от него. От нея той има и наследник - Борис.

За връзката си със Саня Борисова, която се раздели с Ники Илиев през 2017 година, Багата към момента не е споделил и дума. Слуховете за връзките им обаче, стават все по-сериозни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР