Трябва ясен отговор за какво ще се използват тези 228

...
Трябва ясен отговор за какво ще се използват тези 228
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Трябва ясен отговор за какво ще се използват тези 228 машини за гласуване

Трябва явен отговор защо ще се употребяват тези 228 машини за гласоподаване, които се съхраняват в склада. Часове наред отговор нямаме. Ще вземат участие ли тези машини в изборния развой, сертифицирани ли са? В писмото на ЦИК споделят, че не знаят защо ще се употребяват тези машини. Това сподели Томислав Дончев от ГЕРБ по.

По думите му в случай че тези машини в действителност са предопределени за избирателен развой в други страни, те не би трябвало да се съхраняват в склад на страната, който се охранява от полицията. " Ако бяхме получили ясна и безспорна информация, нямаше да има причина да вървим на това място в събота. Аз публична информация не видях ", сподели още Дончев.

" Ако 60 млн. се теглят кеш за Автомагистрала " Хемус ", това е притеснително. Това е сигнал, алена лампа, не е нещо, което е редно ", сподели Дончев. Той добави, че се надява службите да си свършат работата. В същото време той разяснява, че отпущането на средствата за Автомагистрала " Хемус " предплатено не е нещо извънредно даже при неналичието на план, защото той се изготвя от изпълнителя.

" Не би трябвало да се прави коалиция непременно, тъй като тя е слаба ", сподели Томислав Дончев. Той добави, че ГЕРБ са подготвени да бъдат и съпротива в идващото Народно заседание. " Не виждам по какъв начин бихме могли да работим в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", сподели Томислав Дончев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР