Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за

...
Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за
Коментари Харесай

Трифонов за РСМ: Такава държава с такива хора нямат място в Европейския съюз

„ Трябва незабавно да се върне ветото по отношение на Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава страна с такива хора нямат място в Европейския съюз и полезностите, които постанова Европейския съюз на своите жители ". Това написа водачът на партия „ ИТН " Слави Трифонов в обществената мрежа Фейсбук.

Според него без налагане на второ несъгласие за началото на договарянията на районен съд Македония за участие в Европейски Съюз, „ всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви заявления няма да ги спрат. Единственият метод е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз ", написа Трифонов.

Повод за мнението му е следващия побой над българин в районен съд Македония. По думите на Трифонов побоят е станал, до момента в който „ в България се пробва да проработи едно срамно политическо болшинство и едно срамно политическо държавно управление ", в Северна Македония пребиха следващия българин. Той упреква партиите от ръководещата коалиция, които „ гласоподаваха дружно за отпадането на ветото над Северна Македония за участие в Европейския съюз ". Според него те са отговорни, за това, че сега в Северна Македония палят, разрушават и пребиват българи. Подобна експанзия няма да спре с заявления в Народното събрание, политическо мърморене и взаимни обвинявания, счита шоуменът-политик.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР