Трябва възможно най-бързо да се върви на избори. Госпожа Корнелия

...
Трябва възможно най-бързо да се върви на избори. Госпожа Корнелия
Коментари Харесай

Тома Биков: Това правителство го свали арестът на Бойко Борисов

Трябва допустимо най-бързо да се върви на избори. Госпожа Корнелия Нинова направи всичко допустимо държавното управление да падне. Щом ние и Румен Радев имаме мнение, че държавното управление не се е справило, то фактически не се е справило. Това сподели в коридорите на Народното събрание Тома Биков, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ.

" Г-жа Нинова какъв брой стратегически решения поддържа и какъв брой спря? Не може да ни упрекват, че ние сме свалили държавното управление. Това държавно управление го смъкна карцерът на Бойко Борисов. Нямаха стратегия. Надявам се в идващия парламент да се държат като политици, а не като самодейци ", сподели още Биков.

„ Готови сме за избори от деня на предходните. Колкото по-бързо отидем на избори, толкоз по-добре. 2 октомври е първата допустима дата. Не би трябвало да има никакво бавене. Заговорът за събаряне на държавното управление беше сред Корнелия Нинова и Кирил Петков. Щом и ние, и господин Радев имаме сходна оценка за това държавно управление, значи, че то не се е справило. Не сме ние тези, които ще носят отговорност, че не се е справил с работата си, въпреки че някои от тях наподобяват, че нямат 18 години “, добави Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР