Трябва разумът да надделее, за да работят хората. Това каза

...
Трябва разумът да надделее, за да работят хората. Това каза
Коментари Харесай

Венци Стефанов преди конгреса на БФС: На война ли отиваме? Ето какво казаха първите дошли…

Трябва разсъдъкът да надделее, с цел да работят хората. Това сподели президентът на „ Славия “ Венци Стефанов преди конгреса на БФС. Оглеждайки загражденията пред „ Маринела “ той добави:

„ На война ли отиваме? “

„ Ние сме за един почтен Конгрес и по тази причина предложих да няма тъмни стаички. Оставаме твърдо зад Михаил Касабов. Той е човек с контакти, с разсъдък, с опит и разсъдък. Има всичко належащо да бъде един добър админ и началник. Президентът на БФС не би трябвало да бъде треньор, а човек с огромен опит, с имидж и да се употребява с престиж “, съобщи Стефанов.

Президентът на „ Славия “ е уверен, че няма да влезе в Изпълкома. Той не съумя да направи прогноза дали президент на БФС ще бъде определен на първи тур.

„ Не съм оракул и не бих влезнал в идващия Изпълком. Смятам, че тези, които бяха показани от останалите претенденти са „ евтини “. На българския футбол не му би трябвало молитва, а мотика “, приключи Венци Стефанов.

Стилян Петров пък се оправда за фотографията си с Бойко Борисов

Той съобщи, че не вижда нищо неприятно в фотографията си с някогашния министър председател. Той я разгласява в своята страница в обществените мрежи ден преди Конгреса на БФС за избор на нов президент.

„ Аз стоя с лицето си пред всички вас. Не укривам неща. Това, че имаш другари и играеш футбол, имаш разнообразни взаимоотношения, това не значи безусловно нищо. Аз съм подобен човек “, съобщи той.

На Конгреса Стилиян дойде с някогашния си съотборник от националния отбор Мартин Петров, който също поддържа Бербатов. Двамата обявиха, че чакат победа.

„ Българският футбол би трябвало да се освободи. Ако българският футбол желае да продължава по същия метод, ще продължи. Ако желае да види нещо друго, ще гласува… Ние сме се срещнали с безусловно всички клубове. Показали сме почитание от най-малките до най-големите. Те ще преценяват дали тази система би трябвало да работи по този метод “, съобщи Стилиян Петров. „ Желанието има огромно, само че културата и метода на работа на някои хора не се е трансформирала и няма да се промени. Това е огромният проблем. Дано клубовете към този момент са узрели. “

ЦСКА ще поддържат Димитър Бербатов

Това съобщи изпълнителният шеф на тима Филип Филипов.

„ От много време заявяваме желанието ни за смяна, това е позицията на ЦСКА. Надявам се да има смяна за положителното на българския футбол. Който и да завоюва, екипът му от на следващия ден би трябвало да стартира да работи почтено, отдадено и отговорно. Нашият избор е Димитър Бербатов. Виждаме в него смяната, да. Днес би трябвало да се приказва за футбол. Делегатите би трябвало да гласоподават по съвест “, изясни Филипов. „ Дошъл съм да приказваме за футбол, за положителното на футбола, за смяната, стига безредици и кавги. Трябва да се мисли за футбол. Днес не става дума за футболните клубове като идеология – сини, червени и така нататък Днес избираме президент на българския футбол. “

Левски ще гласоподават за… Левски

Отговорът на Наско Сираков за кого ще гласоподава бе сбит: „ За Левски! “

Представител на „ сините “ не участва на срещата на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров на клубовете от София и района в понеделник.

На предния Конгрес Левски поддържа Борислав Михайлов. Тогава Наско Сираков разгласи, че не може да загърби 40-годишното си другарство със своя някогашен съотборник на „ Герена “ и в националния тим. Този път от Левски не пожелаха да разкрият авансово кого ще поддържат.

Преди време той сподели, че датата 15 март е прелестна, тъй като неговата брачна половинка Илиана Раева има рожден ден.

Гонзо е убеден в своята победа

„ Не знам дали ще има балотаж, гласоподавателите ще решат. Уверен съм, че ще печеля. Моята акция беше положителна, видях много хора, посетих много градове. Хората да изберат този, който се е показал най-достойно. Не съм усетил удари под кръста в акцията “, сподели Георги Иванов.

Бербатов е горделив от екипа си

„ Докарахме борбата до днешния ден и съм извънредно горделив и удовлетворен от екипа. Затова споделих, че каквото и да се случи, ние ще вървим с високо вдигнати глави, тъй като направихме всичко транспарантно и направихме по този начин, че футболните клубове и обществеността да осъзнаят, че в действителност би трябвало тази смяна в българския футбол, тъй като всичко има начало и край. Надявам се през днешния ден да се постави завършек на това, което беше преди, с цел да стартира нещо ново и да се гради “, съобщи на влизане Бербатов.

Източник: БНТ/БГНЕС
Още вести четете в категория Спорт
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР