Трябва, разбира се, това са неговите хора! И колкото често си

...
Трябва, разбира се, това са неговите хора!
И колкото често си
Коментари Харесай

Трябва ли да се харесаш и на компанията на гаджето ти?

Трябва, несъмнено, това са неговите хора!

И колкото постоянно си с него, не по-малко постоянно ще се виждаш и с тях

Вероятно ги смяташ за скучни, неинтелигентни, пристрастени към занимание или тематика, която на теб не ти е забавна.

Но в случай че си влюбен/а в гаджето си, би трябвало да приемеш и компанията, в която то се движи. Вредно за връзката ви е да игнорираш приятелите му, тъй като това значи да загърбиш основна част от света на индивида, който обичаш. Защото на вашата възраст мнението на приятелите му/й за теб е значимо за него/ нея. Защото в случай че се случи да се скараш с гаджето си, някой от тези хора би могъл да ти помогне да се сдобриш с него. Защото като сте дружно в компания, споделяте повече прекарвания. Въобще, има си и прагматизъм в това да се напънеш и да се харесаш, и да харесаш компанията на гаджето си.

Ще ти е доста по-лесно, като първо се опиташ да схванеш за какво той/тя е с тези хора. Питай и слушай какво ти споделя. Така ще научиш какво ги свързва, а и ще узнаеш доста за любимия/ата.

Постарай се да събудиш любознанието си към приятелите, поискай да ги опознаеш и евентуално ще откриеш, че имаш какво да си кажеш с всекиго. Когато си с гаджето си в компанията му, не бъде залепен/а за него. От време на време приказва с останалите. Все някой от тях
ще ти допадне. Но и да не се случи, заложи на тествания трик за наложително другарство – задавай въпроси и оставяй индивида да приказва. Обикновено личната личност е най-любима тематика за всекиго.

Нормално е да ревнуваш от момичетата/момчетата, които познава отпреди теб и които наподобяват прекомерно близки с него. Няма потребност да си кривиш душата и да се опитваш доста да се сближаваш с тях. Но се постарай да ги опознаеш, по този начин ще ти е по-спокойно, тъй като ще са ти по-ясни желанията им към гаджето ти. И наостри уши – най-верни неща за любимия/ата ще ти каже доброжелателен непосредствен другар от другия пол дори без да си дава сметка за това. Ще е потребно за развиването на връзката ти.

Дръж се изключително деликатно с най-хубавия му приятел/ка. Ако не се харесвате взаимно, скрий възприятията си. Иначе има заплаха поради теб доста влюбеното ти гадже да се отдалечи от него/нея. После нищо чудно да страда, в един миг даже да ти се сърди и това да съсипе връзките ви.

Колкото по-искрено се напънеш да опознаеш и харесаш компанията на гаджето си, толкоз по-добре ще ти се получи. Нали знаеш, че хората усещат лицемерието.

Периодично оставяй любимия/ата да излиза сам/а с компанията си. През това време ти се срещай със своята.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР