“Трябва много ясно с партньорите в управлението да знаем къде

...
“Трябва много ясно с партньорите в управлението да знаем къде
Коментари Харесай

Борисов: Да са ясни чертите, зад които да не преминаваме с партньорите, иначе губим физиономията си

“Трябва доста ясно с сътрудниците в ръководството да знаем къде са чертите, зад които не може да се минава, в противоположен случай започваме да си губим физиономията, а ние това не можем да си го позволим, тъй като зад нас стоят хората от център-дясно ”. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В централата на ГЕРБ се организира съвещание на групата, на което главните тематики, с изключение на с подробен разбор на изборния резултат, са свързани с анализ на осъществяването на управническата и законодателната стратегия, акцентира ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, представена от Българска телеграфна агенция.

Борисов разяснява, че е забавно за какво след изборите има ограничения, които плануват фрапантно да се усилят налозите върху жилищата. “Ще има налози с 40-50 % вдигнати, в нашата стратегия ясно сме споделили, че няма да позволим да се подвигат налози. При състояние, че ще се взима нов дълг, би трябвало да се приказва къде ще отидат тези пари, дали ще има за планове, на които ГЕРБ държат ”, безапелационен е Борисов.

" Изключително значимо сега е ГЕРБ да си върне физиономията. Управляваме с демократични партии - да, само че главният ни принцип е колкото се изкарва, толкоз да се харчи. Това подсигурява резистентност и е почтено да не задължаваме младежите да ни заплащат задълженията. Защото 3% недостиг значи нещо неприятно. Това е задлъжнялост - взимането на нов дълг е неприятно нещо. Липсата на ограничения за понижаване на недостига, е неприятно нещо ", акцентира водачът на ГЕРБ, заяви.

" Всички желаят да се вършат на положителни, единствено че задълженията се натрупат и лихвите са към този момент милиарди на година. Кой ще ги заплаща? Не виждам ограничения, които да подсигуряват връщането на тези задължения. Напротив - виждам ограничения, които са комични - за доносите, за гъбите, и така нататък По времето на комунизма дефицитът със закон беше контролиран да бъде нула. Екзотиката няма да я приемем ", разяснява още Борисов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР