Трябва ли тийнейджърките да носят грим, когато са на училище.

...
Трябва ли тийнейджърките да носят грим, когато са на училище.
Коментари Харесай

С грим на училище - за или против, споделят момичетата от 4Magic

Трябва ли тийнейджърките да носят грим, когато са на учебно заведение. Тази тематика постоянно буди доста мнения и отговорът няма по какъв начин да бъде еднопосочен.

Почти всяко 13-годишно момиче счита, че към този момент е задоволително огромно и има право на свои гримове като метод на себеизразяване, а съгласно всеки по-консервативен родител пък, гримът е нещо излишно и първият "сблъсък " с него би трябвало да се случи едвам на абитуриентския бал.

Този въпрос е акцент и в новото видео на Наталия от Natali’s Beauty, чиито спeциални посетители тази седмица са победителките в последния сезон на X Factor, групата 4Magic.

Освен че разкриват детайлности за дебютната си ария Together и видеоклипа към нея, надарените Елия, Елеонора, Валентина и Никол описват и за разликата сред театралния грим и този, на който залагат в всекидневието си.

Съвременните ученички - без грим или с тонове

На учебно заведение с грим? Къде е границата

За чаровната Елеонора топ 3 продуктите, без които не може в всекидневието, са nude червилата, очната линия и спиралата, до момента в който Никол залага на сенки за очи в естествени гами, лек декор дьо загар и молив за вежди.

За Валентина пък най-важните неща за естествена визия са CC кремът, безцветният еликсир за устни, спиралата и обичаните на всички девойки хайлайтъри. Именно те са и изключително значими за Елия, която с изключение на тях в всекидневието си употребява и лека пудра, коректор, серпантина и сенки в натурален цвят.

Кои още са козметичните артикули, без които не могат и по какъв начин съгласно тях е обикновено да наподобява едно 15-годишно момиче в всекидневието си – вижте във видеото.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР