Трябва ли да пазарувате сега или просто да изчакате следващата

...
Трябва ли да пазарувате сега или просто да изчакате следващата
Коментари Харесай

Кога е следващият Amazon Prime Day след края на офертите през октомври 2023 г.?

Трябва ли да пазарувате в този момент или просто да изчакате идната ликвидация на Amazon Prime Day? След като две разпродажби на Amazon Prime Day са спаднали през последните два месеца, може да мислите, че идната ликвидация на Amazon Prime е тъкмо зад ъгъла. Но в случай че обмисляте да отложите покупките си до идващото събитие, може да помислите още веднъж.

Свързани:  

Разполагаме с всички детайлности за идната ликвидация на Amazon Prime Day, тъй че да сте подготвени за идващия си късмет да спестите. Междувременно пазарувайте от настоящите предложения на Amazon Prime Day 2023 преди среднощ, с цел да се възползвате от настоящото събитие за разпродажби на Amazon.

Кога е идващият Amazon Prime Day след края на офертите за октомври 2023 година?

Следващата ликвидация на Amazon Prime Day няма да пристигна преди лятото на 2024 година Ако Amazon следва историческите модели, евентуално ще има Amazon Prime Day през юли 2024 година и вероятно следващо събитие през октомври 2024 година Това е много надалеч, тъй че е добра концепция да се възползвате от настоящите покупко-продажби, до момента в който можете.

Въпреки това, даже и без Prime Day в близко бъдеще, към момента има една огромна ликвидация на Amazon, която да чакаме с неспокойствие. Разпродажбата на Черния петък на Amazon ще се организира на 24 ноември.

Най-добрите предложения за октомври Prime Day за извършване на покупки, до момента в който към момента можете

Има хиляди продукти в ликвидация в големия ранен Black на Amazon Разпродажба в петък, тъй че можете да намерите оферта за съвсем всичко, което търсите. Не сте сигурни от кое място да започнете? Обърнете внимание на тези топ предложения, подбрани ръчно от редакторите на CBS Essentials за ваше внимание.

Най-ниската цена, която в миналото сме виждали: Apple AirPods Pro 2 са $189

Дизайнът на AirPods Pro 2 е много сходен на предходното потомство, само че Apple вкара сензорно ръководство на AirPods Pro 2, с цел да помогне на потребителите да ръководят по-безпроблемно своите AirPods. Най-новите слушалки Apple AirPods Pro 2 предлагат 30 часа време за слушане с включения калъф за зареждане. Те имат надграден безжичен чип за усъвършенствана аудио функционалност, нов драйвер с ниско деформиране за по-чист тон и усъвършенствано интензивно шумопотискане.

Плащате за по-добрата ергономичност тук, усъвършенстван тон и това, с което несъмнено ще се съгласите, е първокласно преживяване. Със сигурност има какво да обичате в Apple AirPods 2, изключително когато се продават единствено за $189. Това е най-хубавата цена, която в миналото сме виждали за тези слушалки с най-голям рейтинг.

Вече можете да избирате сред съчетаем с USB-C калъф за зареждане на AirPods или съчетаем с Lightning калъф. И двете се продават на една и съща цена.

Защо харесваме Apple AirPods 2:

Те имат надграден безжичен чип с усъвършенствано интензивно шумопотискане за усъвършенствано качество на звука. Те оферират 30 часа време за слушане с включената кутия за зареждане. Тяхната неповторима персонализирана звукова функционалност разрешава на камерата на iPhone да проучва анатомията на ухото за персонализирани аудио настройки. $189 в Amazon

Оферта за съществени неща за всеки ден: Разнообразната опаковка от закуски Frito-Lay от 40 елементи е с 20% отстъпка

Ако желаете да спестите пари от вкусни закуски за цялото семейство, Amazon Prime Big Deal Days разпродажба е мястото за извършване на покупки през днешния ден. В момента онлайн търговецът на дребно предлага тази опаковка с многообразие от закуски Frito-Lay от 40 елементи единствено за $17,49. Обърнете внимание, че би трябвало да сте член на Amazon Prime, за да получите тази договорка.

Тези торбички от една унция са идеални за пакетиране в учебни обеди или за носене на работа като междинна закуска. Разнообразният пакет включва комбинация от типичен картофен чипс на Lay's, хрупкави чипсове, чипс с чили сирене, картофени чипсове Lay's BBQ, истински Funyuns, сирене Doritos Nacho, истински фрито и чипове с чедър и заквасена сметана.

$17,49 в Amazon

Идея за подарък под $50: таблет Amazon Fire 7

Най-новата (2022 г.) версия на таблета Amazon Fire 7 се продава по време на дните на Amazon Prime Big Deal единствено за $40. Таблетът разполага със 7-инчов сензорен екран, 10 часа живот на батерията и 16 GB вътрешна памет (можете да надстроите до 32 GB против $20 допълнително). Това е версията на таблета, поддържана от заключен екран; версия без реклами е налична за $55. И двете версии се оферират в черен, наследник или розов цвят.

Тези таблети са страхотни за всеки, който се нуждае от съществена функционалност, като опция да предава поточно музика или видео, да ревизира имейл или да пазари онлайн. Те също са страховит коледен подарък за под $50.

Имайте поради, че би трябвало да сте член на Amazon Prime, с цел да се възползвате от тази договорка.

Защо харесваме Amazon Fire 7 таблет:

Той предлага стилен и лек дизайн, тъй че е комфортен за държане за продължителни интервали, до момента в който четете електронна книга. Вътрешното вместилище може да се разшири до 1TB, което е задоволително място за предпазване на голям брой пълнометражни филми, в допълнение към необятна гама от друго наличие. Това е един от най-достъпните таблети, които можете да закупите, точка.
$40 в Amazon

Обезопасете дома си за празниците: Blink видео звънец, $30

С благодарение на вашия смарт телефон, Blink Video Doorbell може да ви помогне да отбраните дома си самичък или може да се употребява дружно с други лесни за инсталиране вътрешни и външни камери за домашна сигурност от Blink, с цел да създадете конфигурация с повече покритие. (Много фотоапарати Blink се продават по време на разпродажбата през октомври Prime Day.)

В момента, единствено за $30, можете да отворите вратата си, без значение къде се намирате, да бъдете неотложно предизвестени, в случай че звънецът на вратата вдигне някоя придвижване покрай вратата ви и снимане на записи с разграничителна дарба 1080p посредством широкоъгълния (135 градуса) обектив на камерата.

Никога не е имало по-добро време да подобрите сигурността на дома си с един от най-хубавите бюджетни видео звънци. Изберете сред бяло и черно.

Защо харесваме Blink Video Doorbell:

Той е безжичен и се зарежда от две AA литиеви акумулатори. Камерата предлага разграничителна дарба 1080p (30fps) и записва видео (което получава съхранявани в облака) с разграничителна дарба 640 x 350 пиксела. Получавате двупосочна връзка онлайн с всеки, който се приближи до вашата врата. Видео звънецът може да бъде конфигуриран единствено за минути. $30 в Amazon

Какво друго се продава по време на Amazon Big Deal Days?

По време на разпродажбите на Amazon Big Deal Days ще намерите огромни отстъпки във всички отдели на Amazon, включително домашен, технически, кухня, фитнес и доста повече. Това е идеалното време да започнете (и евентуално даже да завършите) своето празнично извършване на покупки, без да се постанова да се справяте с тълпите от Черен петък и подаръците, които желаете да купите, да бъдат разпродадени. Ще намерите оферти за багаж и за ваканционните си пътувания.

Вижте всички предложения

Трябва ли да сте главен член, с цел да пазарувате предложения на Prime Big Deal Days?

Докато някои от най-хубавите предложения на Amazon Prime Big Deal Days са извънредни за Prime или само с покана, също по този начин ще има доста покупко-продажби, които са отворени за всички купувачи. Така че даже и да нямате участие в Amazon Prime, ще има налични предложения за вас.

Ако обаче желаете да пазарувате най-хубавите предложения, ще желаете да се регистрирате за 30- дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Членството в Prime коства $14,99 на месец или $139 на година и включва достъп до Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер) и редица други страхотни преимущества.

Присъединете се към Prime

Кои други магазини организират конкурентни ранни разпродажби за Черен петък?

Опитните купувачи знаят, че всяко от събитията на Amazon Prime Day предлага идеалното време да намерите десетки хиляди известни артикули на ликвидация от Amazon, в това число някои на най-ниската им цена за годината. Въпреки това, доста други известни онлайн търговци и търговци на дребно, като Walmart, Target, Best Buy и даже обичаните ви универсални магазини, като Macy's, всички са склонни да започват разпродажби едновременно или към същите дати като дните на Amazon Big Deal.

48-часовата флаш ликвидация на Best Buy се организира на 10 октомври и 11 октомври, същите дни като дните на Prime Big Deal Days на Amazon. Ваканционната ликвидация на Walmart ще се организира от 9 октомври до 12 октомври.

Разпродават ли се продуктите в ликвидация по време на Amazon Big Deal Days?

Обзалагате се, че се разпродават – и от време на време нещата се разпродават в границите на часове. Ако видите нещо на ликвидация, което желаете да получите по време на разпродажбата на Amazon Big Deal Days, поръчайте го незабавно. Често количествата са лимитирани. След като даден артикул бъде разпродаден на продажната цена, Amazon не постоянно ще възобнови запасите незабавно и когато възобнови запасите, продажната цена евентуално няма да бъде препоръчана.

Могат ли артикули, закупени от Amazon по време на Amazon Big Дните на договорката да бъдат върнати?

Освен в случай че категорично не е посочено в описанието на продукта или покрай бутоните „ прибавяне в количката “ и „ купете в този момент “, че продуктът, който се предлага в продажба, е дефинитивна продажба или не предстои на връщане, Amazon постоянната политика за връщане на този артикул ще бъде спазена.

От дясната страна на описанието на продукта в Amazon, тъкмо под бутона „ купете в този момент “ (и където написа „ доставя се от и се продава от “), потърсете заглавието, което споделя „ връща “.

Ако в текста се споделя „ дава отговор на изискванията за връщане, възобновяване на средства или подмяна в границите на 30 дни от приемането “, това е политиката за връщане, която ще бъде спазена. Възможно е обаче да носите отговорност за заплащането на противоположна доставка до Amazon, в случай че не оставите продукта като Whole Foods или Kohl's, който приема някои връщания от Amazon.

Най-добрите предложения през октомври Prime Day в Amazon за извършване на покупки в този момент

Експертите по извършване на покупки в CBS Essentials наблюдават най-хубавите предложения в Amazon сега. Вижте нашето отразяване на Prime Big Deal Days по-долу.

Най-добрите предложения на Amazon за октомври Prime Day 2023 година, Ден 2 са тук: Вижте нашия лист с най-хубави оферти
Нашите редактори избират обичаните си октомври Prime Day 2023 предложения в Amazon
Черният петък идва при започване на тази година. Какво би трябвало да знаете за проектите на Amazon, Walmart и Target Amazon Prime Big Deal Days покупко-продажбите единствено с предложения към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка Най-добрите предложения под $50 от Prime Day на Amazon за октомври 2023 година
Най-добри предложения под $100 за Prime Day на Amazon за октомври 2023 година
Нашите редактори избират обичаните си предложения за Prime Day октомври 2023 година в Amazon
Най-популярните предложения за Prime Day на Amazon за октомври 2023 година, съгласно нашите читатели
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР