Трябва истинска мотивация, за да си щастлив. Трудно е да

...
Трябва истинска мотивация, за да си щастлив. Трудно е да
Коментари Харесай

Красен Томов: Хората акумулират негативните емоции в ранна възраст и се страхуват от тях

Трябва същинска мотивация, с цел да си благополучен. Трудно е да си благополучен, тъй като се желае работа. Трябва да се мине там, където си страдал като дребен, и просто да заобичаш тази част в теб, която не искаш да приемеш, да обичаш. Това сподели в предаването " Човекът на фокус " на Радио " Фокус " Красен Томов, който учи метода на Лестър Левънсън за стартиране на всички потиснати страсти. 

По думите му, хората акумулират отрицателните страсти в ранна възраст и неумишлено се съпротивляват и се опасяват от тях. Това е неволен развой, само че той пречи на това да бъдем щастливи. " Те са тежки, с отрицателна осцилация на сила. Когато пристигна боязън, ние неумишлено му споделяме " не ". Когато му кажем " не ", той се връща назад в живота ни. Този способ е толкоз елементарен – просто да кажеш " да " на това, което чувстваш. Когато ти обичаш, не когато някой те обича, количеството ти на благополучие се усилва. За да си благополучен, би трябвало да се обичаш ", изясни Томов.  

Емоционалната просветеност значи да приемем страстите, не да се съпротивляваме против тях, уточни той. " С метода на Левънсън логичен се стига до възприятията, само че решенията излизат от самата сила. Този способ не можем да го разбираем доста с разбор, тъй като първо идват възприятията ", добави Красен Томов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР