Трябва да замъглим лицата на някои лица, които са участвали

...
Трябва да замъглим лицата на някои лица, които са участвали
Коментари Харесай

Майк Джонсън признава, че е защитил бунтовниците на 6 януари от обвинения

„ Трябва да замъглим лицата на някои лица, които са взели участие в събитията от този ден, тъй като не желаеме да им се отмъсти и да бъдат упрекнати от Министерството на правораздаването и да имаме други, разбирате ли, терзания и проблеми “, сподели той пред кореспонденти във вторник.

Г-н Джонсън играе централна роля измежду републиканците в Камарата на представителите да отхвърлят загубата на Доналд Тръмп на президентските избори през 2020 година акция, подкрепена от неоснователни изказвания за необятно публикувана машинация на гласоподавателите, подхранваща офанзивите на Капитолия.

Повече от 1200 души са упрекнати по отношение на обсадата, в това число повече от 400 души, упрекнати в нахлуване, опозиция или възпрепятстване на чиновници на реда и личен състав, съгласно Министерството на правораздаването. Повече от 100 души бяха упрекнати в потребление на оръжие или пострадване на чиновници.

Кадри от събитието - когато хиляди маршируваха към Капитолия, пробиха полицейски барикади, изкачиха се през прозорци, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР