Трябва да забравим това, което се случи, за да може

...
Трябва да забравим това, което се случи, за да може
Коментари Харесай

Филип Станев разкри какви поразии е направил Христо Иванов в предишното НС

Трябва да забравим това, което се случи, с цел да може да тръгнем напред. Ако непрекъснато гледаме това, което се случи като спор, не е добре. Това счита някогашният народен представител от 46-ия парламент Филип Станев от "Има подобен народ " (ИТН).

„ Ще бъдем извънредно диалогични както бяхме и предния път. Кабинет в действителност би трябвало да има. Хората в действителност желаят това, виждате какъв брой е мъчно сега! Трябва да има непоклатимост “. „ Компромиси и стиковка би трябвало да се вършат “, прикани той от ефира на Bulgaria on air.

Според Станев обстановката би трябвало да се остави на специалистите, които могат да намерят решения предвид на икономико-социалната рецесия поради ковид.

Бившият народен представител напомни, че при договарянията с "Демократична България " всичко е почнало добре. Той обаче отново настоя, че съпредседателят на групировката Христо Иванов е "взривил " диалозите с изказванието за "дългата ръка на Движение за права и свободи ".

"Ако непрекъснато се вглеждаме в предишното, няма по какъв начин да създадем крачка напред ", уточни още веднъж Станев.

"Никой български политик не може да споделя на жителите: "Защо по този начин сте дали своят вот? ", т.е., в случай че има фрагментиран парламент - отново ще би трябвало да се водят диалози ", добави още някогашният народен представител.

Той не изключва диалози и с "Продължаваме смяната ", зад която застанаха някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР