Трябва да внимаваме да не влизаме в много категорични и

...
Трябва да внимаваме да не влизаме в много категорични и
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Очакванията за силно фрагментиран парламент се потвърдиха

Трябва да внимаваме да не влизаме в доста безапелационни и доста детайлизирани предвиждания, тъй като с изключение на всичко останало, ясно е, че като се изключи ясния победител в лицето на ГЕРБ, всичко останало е под някакъв въпрос. Това сподели проф. Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет при президента Румен Радев и консултант на служебния министър председател Гълъб Донев, в изборното студио на  Радио “Фокус " . “Има доста други елементи, които би трябвало да забележим ", съобщи той. 

По думите му очакванията за мощно фрагментиран парламент се потвърдиха. Този резултат,,прави извънредно мъчно съставянето на някакво работещо болшинство, даже в случай че става дума за краткосрочно програмно държавно управление. "

Проф. Александър Маринов добавя, че картината е доста неразбираема и че съгласно него, повечето партии нямат никакво предпочитание да ръководят.

,,Тази рецесия става хронична,(...) анализите, които слушахме през последната година, не са хванали същността на казуса. ", сподели той.

Маринов заключи още, че даже да допуснем, че нещо се образува, колкото и това да наподобява малко евентуално, то доста мъчно може да бъде стабилно и жизнеспособно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР