Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва

...
Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва
Коментари Харесай

Антон Кутев: Корнелия Нинова е нещо като туморно образувание за БСП

" Трябва да забележим промени незабавно. Няма време, доста бързо би трябвало да се влезе в смяната. Вече няма 4-годишни мандати. Къси са периодите, би трябвало да има резултати, не обещания ". Това съобщи в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ Антон Кутев, някогашен представител на служебното държавно управление и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

" Недопустимо е да има закани към публицисти и политици. Властта доста бързо би трябвало да си свърши работата. Ако има закани, би трябвало доста бързо да бъдат тествани ", сподели социалистът, представен от уеб страницата Актуално, в отговор на въпрос за заканите към Атанас Чобанов и Борис Бонев. " Затова хората гласоподаваха за смяната. Вече 1 месец мина от ръководството ", добави Кутев.

По отношение на Автомагистрала " Хемус " той сподели: " Проблематични са още 5 лота, за които никой не приказва, а става въпрос за 1 милиард. Тоест, цялата тази по този начин наречена промяна в правосъдната система би трябвало доста бързо да се състои. Вместо това новият правосъден министър споделя, че промяната на Гешев ще стане до края на 2022 година ".

" Ако ще вършиме промяна до края на 2022 година, може да се окаже, че Гешев ще ви надживее ", разяснява още Антон Кутев.

Той насочи и други апели към новото болшинство - за ограниченията в образованието и за оправянето с бедността. " За държавното управление има един доста сериозен проблем - по какъв начин ще доживее до септември, тъй като тогава ще има финансов запас. Трябва доста незабавно да се подхващат ограничения. Всичките ни очаквания за смяна стартират лека-полека да ерозират. Март-април ще има съществено съмнение към държавното управление ", предвижда Кутев.

По думите му Пеевски и Гешев са колоните, които държат ГЕРБ.

" По-голям проблем е Гешев. Виждам дейностите - няма по какъв начин, толкоз месеци, откогато сме подали документите за " Хемус "... Милиард и недостатък раздадени пари - става дума за пар екселанс кражба и тя би трябвало да бъде разкрита. Докато прокуратурата не го направи, няма по какъв начин да създадем крачка напред ", уточни политикът.

Кутев назова Корнелия Нинова " нещо като туморно образувание за Българска социалистическа партия " и предвижда, че даже да не завоюва изборите за водач на партията, тя ще ги подправи. " Затова може да се появят нови планове и всичките ще вземат от Българска социалистическа партия ", съобщи Антон Кутев, който обрисува и много апокалиптична картина при положение, че Нинова остане отпред на социалистите.

Целия диалог можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР