Трябва да ви признаем, че сме фенове на всичко криндж,

...
Трябва да ви признаем, че сме фенове на всичко криндж,
Коментари Харесай

Всеки малко или много е криндж, но тези известни българи са вдъхновение на тази тема

Трябва да ви признаем, че сме почитатели на всичко криндж, а то ни заобикаля във всеки един миг - на улицата, измежду околните, в обществените мрежи. Ако въпреки всичко не знаете какво е криндж, дано поясним. Това е това възприятие, което изпитваме, когато гледаме нещо необичайно, неудобно, когато ни е обезпокоеното и неудобно поради държанието на индивида, който гледаме. 

Когато приказваме за криндж, несъмнено има известни българи, които могат да ни вдъхновят по тематиката. Ето някои от тях.

Виж още: Луксът я притегля: Михаела Тодорова завърта мъжките глави в Турция, посети паметно заведение 

Благой Георгиев

Всъщност точно той ни въодушеви за този текст. Във видеото нагоре го виждаме по какъв начин си танцува, тренирайки или тренира, танцувайки на сръбско парче във фитнес. Wtf? Само за информация - седмица по-рано Джизъса записа сходно видео, само че в Родопите. Е, сръбското и футболистите си вървят ръка за ръка в последните години, което пък ни навежда към още един образец в тази посока.

Валери Божинов

Да, това е образецът. Дали Валери Божинов не е бащата на актуалния криндж? Кой знае! Но сигурно всички помним клипчетата от колата, до момента в който той беше в Партизан. Тони Найка, Асенчо Таксито и Трепни си влязоха трайно в актуалния ни фолклор. А да ви припомняме ли чата с Малкото коте? И в случай че това не е криндж alert, не знаем какво друго би могло да бъде!

Виж още: Сериозно ли? Мегз спря месото и хайвера, стартира да сокоизвлича 

Мегз

Мегз постоянно е имала с какво да ни изуми, само че последното видео, в което тя " сокоизвлича " и усвоява хранителни субстанции през бузите си, ни накара да почувстваме тъкмо това, което е тематиката на текста ни. 

Стела

Влогърката, инфлуенсърка и аниматор Стела (от Сандев и Стела) имаше един лайф, за който към този момент всички знаят. Та във въпросния лайф, сякаш до момента в който нямало още никой в него като фенове, Стела показа, че доскоро... по какъв начин да кажем... е била интимна с някого. Разбира се, видеото по-късно стана viral, само че тъкмо тъй като беше кринджи.  

Виж още: Дани от " Един за различен " с много парещ откъс за дамите и по какъв начин могат да побъркат един мъж 

Пиленцата от Монако

@dimitrova_nina_world

##foryou ##fyp ##foru ##foryoupage

♬ original sound - dimitrova_nina_world
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР