Трябва да вдигнем качеството на хората в парламента, за да

...
Трябва да вдигнем качеството на хората в парламента, за да
Коментари Харесай

Проф. Христова: Трябва да вдигнем качеството на хората в парламента, за да имаме добра политика

Трябва да вдигнем качеството на хората в Народното събрание, с цел да имаме добра политика, тъй като доста падна равнището, счита политологът проф. Антоанета Христова.

" Ние не можем да се изненадваме на това, което ни се случва и което виждаме всеки божи ден по своята същина нарушаване на обществената норма, нарушаване в случай че щете на някаква нравственос на връзки, и то напълно съществена нравственос ", сподели проф. Христова пред Фокус.

Според нея в Народното събрание има хора, които не са подготвени да бъдат политици и нямат ценностна ориентировка.

" Битката с дивотия не е от през днешния ден. Но по някакъв метод се усещам в несправедлива обстановка да го разясня когато знам, че са атакувани дами преди Лена Бориславова, и то по един допустимо най-груб метод, че са атакувани в случай че щете мъже политици, също по един извънредно недодялан, незначителен от политическа позиция метод ", добави тя.

" В последно време съм все по-убеден последовател на концепцията, че би трябвало генерално да подходим към технология и използването на технология за възстановяване на качеството на хората, които са в Народното събрание, а оттова и на политиките ", сподели в умозаключение проф. Христова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР