Трябва да спре държавата да се управлява от слухове и

...
Трябва да спре държавата да се управлява от слухове и
Коментари Харесай

Асен Василев иска да управляват институциите, а не слуховете

Трябва да спре страната да се ръководи от клюки и институциите да си влязат в ролята . Това съобщи финасовият министър Асен Василев пред медиите по отношение на следващия рунд сред президента

Ако има някакви сигнали и нещо за следствие, институциите би трябвало да стартират да си правят работата, желае финансовият министър. През престрелки и недомлъвки, по мнението му, няма да имаме естествена страна.

Относно финансист номер едно сподели, че мощно се надява Румен Радев да не направи собствен план, тъй като това е в несъгласие с Конституцията.
 Йотова гледа третия сезон на войната против президента
Йотова гледа третия сезон на войната против президента

Радев е човек на достойнството, на закона и очевидно точно това не може сглобката да му елементарни

Нямам терзания - по този начин той отговори на въпрос по отношение на против служебната власт, в която и той е бил министър.

Силно поддържам промяна в службите, сподели още Асен Василев. Отново той сподели, че способените органи би трябвало да си свършат работата по всички сигнали, другояче това ще е роман по картинка, по думите му.

Текат диалозите сред Николай Денков и Мария Габриел за ротацията. Той чака относително дребни смени в ръководството. Официално Асен Василев не е получавал оферта за вицепремиер. Няма да има структурни промени в кабинета, излиза наяве от коментара му. Василев е за само че против обвързване приключилите да работят в страната.
 Зарков и Кутев утвърждават президента като бариерата сред Пеевски и властта
Зарков и Кутев утвърждават президента като бариерата сред Пеевски и властта

Но Румен Радев нямал потребност от говорители
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР