Трябва да социализирате зелените площи покрай реката Живеещите на бул. Марица

...
Трябва да социализирате зелените площи покрай реката
Живеещите на бул. Марица
Коментари Харесай

Жителите по бул. „Марица Север“:

Трябва да социализирате зелените площи около реката

Живеещите на бул. „ Марица СеверИ’ желаеха от претендента за кмет от ГЕРБ на регион „ Северен ”’ Илиян Лалев зелените площи около реката да бъдат социализирани и почиствани постоянно. Майки се оплакаха, че няма задоволително площадки за децата. Те настояха да се оправят алеите и стълбите, които не стават за прекосяване на детските колички.

Госпожа Николова изиска от Илиян Лалев нови пейки, на които пенсионерите като нея да могат да сядат и да почиват. Други жители пожелаха река Марица да бъде почистена, кътчета за отдих и спорт.

От своя страна претендентът за кмет на регион „ Северен ” от ГЕРБ Илиян Лалев съобщи, че облагородяването на крайречните зони и созиализирането на коритото на река Марица заема значимо място в управническата стратегия на претендента за кмет на Пловдив Костадин Димитров.

Преобразяването на междублоковите пространства с тротоари, паркинги и места за отдих и игра на децата е различен приоритет за Илиян Лалев.  Той уточни, че ще разчита на поддръжката на общинските съветници Йордан Илиев и Георги Къчков, които също са поданици на регион „ Северен ”.

Може да подкрепите претендента за кмет на Пловдив, претендентите за районни кметове и общински съветници от ГЕРБ с № 7 в бюлетината на изборите 29-ти октомври.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР