Трябва да сме на ясно, че не говорим за една

...
Трябва да сме на ясно, че не говорим за една
Коментари Харесай

Демерджиев: Смъртта е не само в България, но и в цяла Европа

„ Трябва да сме на ясно, че не приказваме за една глава, а за организирана престъпност, която работи от територията на Турция до територията на последната европейска страна. По цялата карта на Европа има извънредно добре построени незаконни структури. Цяла Европа сега се активизира да отговори на това, защото смъртта, на която сме очевидци, е освен в България, тя е още веднъж на територията на цяла Европа “. Това разяснява в Габрово министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев по мотив зачестилите случаи на нелегални мигранти и вчерашния случай на Автомагистрала „ Тракия “, съобщи БГНЕС.

Демерджиев съобщи, че вече са ясни участниците в случая, като материалите за тях са предадени в прокуратурата, като през днешния ден ръководителите в Министерство на вътрешните работи ще се срещнат със заместник-главния прокурор, с цел да набележат нови ограничения.

Той сподели още, че Еврокомисията е подготвена да помогне техническото застраховане на 110 км от граничната линия на България, с цел да се стопират мигрантите още на границата.

Демерджиев разяснява и предстоящите избори, като съобщи, че Министерство на вътрешните работи ще следи секциите, в които има нечуван брой преференции. Той добави, че се знаят рисковите секции в страната и полицията е концентрирала вниманието си там.

„ Очаквам увеличаване на пазаруването на гласове “, добави Демерджиев и посочи, че такива са оперативните данни. Той уточни, че хартиената бюлетина има връзка с изкривяването на вота.

„ Министерство на вътрешните работи има оперативни данни за цената на един глас “, сподели още вътрешният министър, само че отхвърли да разяснява каква е тя. „ Понякога не става въпрос и за пари, търсят се други форми на въздействие, част от тях вървят по ръба на закона. Уверявам тези хора, които се занимават с тези практики, че ги познаваме и ще създадем всичко допустимо да противодействаме дейно “, сподели още министър Иван Демерджиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР