Трябва да сме на ясно, че не говорим за една

...
Трябва да сме на ясно, че не говорим за една
Коментари Харесай

Демерджиев: Смъртта е не само в България, но на територията на цяла Европа

„ Трябва да сме на ясно, че не приказваме за една глава, а за проведена престъпност, която работи от територията на Турция до територията на последната европейска страна. По цялата карта на Европа има извънредно добре построени незаконни структури. Цяла Европа сега се активизира да отговори на това, тъй като гибелта, на която сме очевидци, е освен в България, тя е още веднъж на територията на цяла Европа “.

Това разяснява в Габрово министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка зачестилите случаи на незаконни мигранти и вчерашния случай на Автомагистрала " Тракия ", съобщи кореспондентът на БГНЕС от района.

Демерджиев съобщи, че към този момент са ясни участниците в случая, като материалите за тях са предадени в прокуратурата, като през днешния ден ръководителите в Министерство на вътрешните работи ще се срещнат със заместник-главния прокурор, с цел да набележат нови ограничения.

Той още, че Еврокомисията е подготвена да помогне техническото застраховане на 110 км от граничната линия на България, с цел да се стопират мигрантите още на границата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР