Трябва да сме много внимателни с поведението си, програмата на

...
Трябва да сме много внимателни с поведението си, програмата на
Коментари Харесай

Акад. Богдан Петрунов: Трябва още отсега да започне носенето на маски в градския транспорт и моловете

Трябва да сме доста деликатни с държанието си, програмата на държавното управление за контрола на пандемията е напълно вярна, само че би трябвало още занапред да стартира носенето на маски в градския превоз и комерсиалните центрове. Това разяснява в " Говори в този момент " имунологът акад. Богдан Петрунов.

По думите му в целия свят е по този начин, а ние стоим в боязън. Пак търговията ще си върви обикновено, превозът ще си върви обикновено, сподели Петрунов.

Според него още през цялото време хората не са могли да осмислят смисъла на имунизацията. Тя защищава за избран интервал от време да не се разболеете тежко и да не стигнете до смъртен случай. Тя не може да спре разпространяването на вируса, сподели Петрунов.

Акцентира, че вирусът има своя неопределеност, досега разновидностите са 8. Също по този начин всеки четвърти възпален развива постковид признаци на по-късен стадий.

Призова хората над 65 години да се имунизират с четвърта доза ваксина, нещо, което предлагат всички международни организации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР