Трябва да си върнем нашата младеж. Това заяви президентът на

...
Трябва да си върнем нашата младеж. Това заяви президентът на
Коментари Харесай

Румен Радев: Трябва да си върнем нашата младеж

Трябва да си върнем нашата юноша. Това съобщи президентът на Република България Румен Радев в Ямбол, където се състои първият шампионат по утринна гимнастика, предава кореспондент на Агенция " Фокус ". 

Държавният глава изясни, че все по-честите произшествия по пътищата с пияни и дрогирани водачи е доказателство за неналичието на ценностна система в едно цяло потомство. 

" Тази война по пътищата с пияни и дрогирани водачи демонстрира, че цяло потомство в България израсна без разгърната система за всеобщ спорт, за природосъобразен метод на живот, за патриотично образование. Сега берем резултат и ние би трябвало да си върнем нашата юноша ".

Президентът прикани всички държавни структури да работят за стимулирането на спортната активност измежду младите, с цел да може бъдещето на страната да е крепко и способно да се оправя с провокациите, които предстоят. 

" Държавното управление, с локалната власт, с министерството на образованието би трябвало да влагаме в най-важното - здравето и работоспособността на нашите деца. България има потребност от бъдеще, а това бъдеще може да се кове единствено от физически и душевен устойчиви младежи. Те би трябвало да имат патриотично съзнание, с цел да се преборят с всяко предизвикателство на бъдещето ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР