Трябва да си признаем, че Габи ни липсваше! Но трябва

...
Трябва да си признаем, че Габи ни липсваше! Но трябва
Коментари Харесай

Втори опит в търсене на любовта: Скандалната Габи и страстта ѝ към риалити форматите

Трябва да си признаем, че Габи ни липсваше! Но би трябвало и да признаем, че завръщането ѝ беше зрелищо. След пилотния епизод на " Ергенът " всички приказват за нея, за метода, по който приказва, по който наподобява, по който се държи. И за това, че е меркантилна. 

Виж още: Мария и Виолин: Пловдивчаните от Един за различен, в които всички се влюбиха 

Но това не е нито нещо ново, нито нещо ненадейно за Габи. Тя постоянно си е била такава. " Не обичам плочки, не обичам татуировка. Мъжът може да е невисок, със строшен нос, нещо погрешно да е ", призна в първото уеб риалити, в което взе участие Габи преди години. Става въпрос за Summer Flirt, където не съумя да завоюва, само че пък звездата ѝ изгря много безапелационно. 

Още от Summer Flirt стана ясно, че Габи не си поплюва във всеки един смисъл на думата, а че е много " отворена " е най-меко казано. Така Габи се събра с победителката от Summer Flirt, Криси, с цел да станат " Принцеси под прикритие ", което си заслужава да се binge watch-не:

Виж още: Анджелина Атанасова шокира с самопризнание за килограмите си и има ли ринопластика

В Принцесите се доубедихме, че камерата обича Габи и просто най-логичното нещо беше точно тя да бъде водещата на последния сезон на " А на бас ". Там тя рисува вежди, лапа яйца по Витошка, целува се с непознати, въртя кючеци и общо взето сподели, че нищо човешко не ѝ е непознато. 

В " Ергенът " Габи влезе с нов цвят на косата, малко по-големи устни и нова фантазия - да стане общоприет управител на интернационална компания. От визитката ѝ там стана ясно още, че сега се занимава с мода и е дизайнер. Също по този начин имала и зоо магазин. 

Изображение: https://www.facebook.com/ergenat.btv
https://www.facebook.com/summerflirtofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР