Трябва да си отидат всички до ниво началник отдел. Това

...
Трябва да си отидат всички до ниво началник отдел. Това
Коментари Харесай

Хаджигенов разкри, че са подслушвани 82-ма, а Биков вярва на НАТО, не на Радев

Трябва да си отидат всички до равнище шеф отдел. Това разгласи юрист Николай Хаджииванов от " Изправи се! Мутри вън " пред Нова тв, разяснявайки рокадата в ДАНС. "

" По моя информация има подслушвани 82-ма индивида. ГДБОП, " Терор ", ДАНС и " Вътрешна сигурност " са го правили. По две линии - митинги и предизборна битка. От подслушваните 1/3 са хора от Българска социалистическа партия. Прави се като към телефона на един неприкрит престъпник се закачат 200 телефонни номера. Придадена е официална правда. Все още нямаме доказателства. Нека оставим нещата по този начин. 100 % съм сигурен, че и мен са ме подслушвали ", добави той.

Той предвижда, че скоро всичко ще се разплете и ще стане ясно. " Някой ще проговори. Въпрос на време е ", сподели още Хаджигенов.

След това в студиото на Нова тв влезе Тома Биков от ГЕРБ.

" Не мога да разясня човек като Хаджигенов. Утре някой ще каже, че са 150. И сподели, че след изборите ще ги разгласят. Редът за подслушванията е много тежък. Виждате с какво се занимаваме месец преди изборите. Вместо да дискутираме какво ще става в страната ", съобщи Биков.

" Видяхте какво се случи. Нямаше един аргумент за отстраняването на шефа на ДАНС и по тази причина го формулираха с " уронване на престижа ". И то единствено дни, откакто той получи висока оценка от НАТО. Вярвам повече на НАТО, а не на Румен Радев. На Радев от дълго време нямам доверие ", добави той.

" Повече разясняваме изказвания, а не обстоятелства. Всичко е от един човек, който е воин на тези хора. Който назначи началник на кабинета на вътрешния министър Бойко Рашков, който е с лишен достъп до класифицирана информация ", добави той.

" Теглените 60 милиона кеш от Васил Божков са повече проблем на банката, тъй като не е уведомила ДАНС, както е по закон ", добави той.

" В последна сметка всичко е дума против дума ", показа още Биков във връзка на фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР