Трябва да си добър. Казват хората: не прави това, което

...
Трябва да си добър. Казват хората: не прави това, което
Коментари Харесай

Борба с дявола: Ето го най-големият тормоз за Марта Вачкова

" Трябва да си добър. Казват хората: " не прави това, което не искаш на теб да ти го създадат ". Ако всички сме положителни, и ние ще получаваме доброта. Трябва да сме почтени и честни хора. Това е нещо, което в последно време много липсва ", споделя актрисата Мартина Вачкова, която е част от журито в " Маскираният артист ".

" Може да се родиш добър и да си учтив от положителни хора. Често споделят " животът ме направи вълк " или " животът ме направи подобен, какъвто съм сега ". Не е по този начин - добротата може и би трябвало да е ежедневно изпитание. Всеки ден би трябвало да правиш най-малко една доброта. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с равнодушие през неприятното в живота, само че от време на време не устоявам. В Библията написа: когато те ударят, подай другата буза, само че това ми е доста мъчно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си ", откровена е старшата сестра от " Откраднат живот ".

Тя признава, че се интересува от нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като трептения моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка писмен знак подхожда число, което се събира с останалите и на финала се получава едно друго число, което дава отговор на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на щерка ми и имам вяра, че човек може доста да направи за детето си, подреждайки името му ", разкрива и интереса си към нумерологията актрисата, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР