Трябва да се въведе категорията енергийно бедни“, категоричен е тойВече

...
Трябва да се въведе категорията енергийно бедни“, категоричен е тойВече
Коментари Харесай

Емил Георгиев: „БСП за Българи“ сме за социална и сигурна държава

Трябва да се вкара категорията „ енергийно небогати “, безапелационен е той
„ Вече 30 години се борим за правата на потребителите. При срещата ми с управлението на Съюза на пенсионерите те заявиха, че застават зад нашите политики и приканват гласоподавателите да гласоподават с номер 28 в инегралната бюлетина за „ Българска социалистическа партия за България “. “ Това съобщи Емил Георгиев, втори в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 25 МИР – София и ръководител на Федерацията на потребителите в ефира на БСТВ.

В предаването „ Актуално от деня “ той изясни, че за 8 месеца доста неща са били свършили, само че за жалост тъкмо когато нещата са тръгнали в добра посока, са били вероломно продадени от Има Такъв Народ. „ Затова не можахме да довършим и Закона за колекторите. Ако вляза в Народното събрание, една от първите ми задания ще е да входирам този закон още веднъж “, изясни той.

„ Също по този начин считаме, че би трябвало да се вкара категорията „ енергийно небогати “, съобщи Емил Георгиев и продължи: „ Трябва да се вкарат и две цени на заплащане на цените на електрическа енергия. Освен това съм окуражен в Закона за енергетиката да решим по някакъв метод проблемите на издевателствата на „ Топлофикация-София “, разяснява той и добави с твърдата позиция на обединението срещу добива на шистов газ в цялата страна.

Емил Георгиев не може да си изясни бруталното държание на служебния кабинет и уточни погрома върху Комисията за отбрана на потребителите. „ Това краткотрайно държавно управление с цялото си държание демонстрира, че не милее за българските консуматори. Давам образец с договарянията за доставка на природен газ – прави усещане, че не се търсят дълготрайни контракти. Говорим за някакви количества полутечен газ и то до края на годината. Това държание е безконтролно, очевидно в главите им се въртят мисли за още един мандат на служебно държавно управление “, счита той и предизвести, че в случай че след тези избори няма държавно управление, България влиза в цикъл от избори, което значи, че страната ни ще катастрофира.

„ В тази акция обединението влязохме с настройката да реализираме добър резултат. По този метод ще дадем своя принос за извеждане на устойчиво парламентарно болшинство и съставяне на устойчиво държавно управление, само че никога с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, съобщи Емил Георгиев и прикани левите гласоподаватели би трябвало да се активизират и да гласоподават, тъй като ниската изборна интензивност е по усета и желанието на ГЕРБ, Движение за права и свободи, а за какво не и на „ Възраждане “. „ Г-жа Нинова дава всичко от себе си и е един заслужен лидер на обединението “, сподели още той.

На финала Емил Георгиев съобщи: „ На 2-ри октомври България ще направи своя избор – за безредно демократична страна или за обществена и сигурна страна. Ние от обединението постоянно сме били и ще бъдем за обществена и сигурна страна. Правим го в името на трудещите хора, майките с деца, на безработните и пенсионерите – това е виновна политика в тежката обстановка. Затова приканвам на 2-ри да се гласоподава с номер 28 “, заключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР