Трябва да се върви към максимални мажоритарни избори. Подкрепяме падането

...
Трябва да се върви към максимални мажоритарни избори. Подкрепяме падането
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Праговете при преференция да отпаднат

Трябва да се върви към оптимални мажоритарни избори. Подкрепяме рухването на праговете. Това съобщи в утринния блок на БНТ1 водачът на " Воля " Веселин Марешки.

Според Марешки и 5% и 7% са високи прагове, които обезсмислят преференцията.

Към днешна дата няма време това да се вкара, само че депутатите от партията ще поддържат всяка смяна в тази тенденция, сподели Марешки.
 Вето на Изборния кодекс: Президентът уточни причини против измененията в закона Вето на Изборния кодекс: Президентът уточни причини против измененията в закона
Президентът Румен Радев наложи несъгласие на текстове от измененията в Изборния кодекс. Държавният глава упорства наново да се разиска по-високия предел на п...

Той дефинира като " цинично " неприсъствието на Българска социалистическа партия в пленарната зала. От " Воля " поддържат предложение за отпадане на възнагражденията на депутати, които не участват в Народното събрание.

Марешки открои като значима тематиката за въвеждането на електронно гласоподаване. Банките също влагат в сигурност, с цел да не ни крадат кредитните карти. С дребнотемия ръководещите се пробват да отклонят вниманието от съществени тематики, сподели Марешки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР