Трябва да се успокоим, благодаря за подкрепата, Вероника ми каза,

...
Трябва да се успокоим, благодаря за подкрепата, Вероника ми каза,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Лиляче: Трябва да има много мощна народна подкрепа за ГЕРБ, от три кризи съм вадил българите

" Трябва да се успокоим, благодаря за поддръжката, Вероника ми сподели, че сте я подкрепили. Това би трябвало да вършиме младежите - да има мир. Изборите са един ден. По-добрият побеждава и работите дружно. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, област Враца, където претендентът на партията Вероника Ценова завоюва в неделя втория тур на частичните избори за кмет.

" Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Пътят за Мездра щеше да е подготвен. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Спряха ме хора за фотография, строители, споделиха: Връщай се, ситуацията е ужасно ", продължи той.

" Пътят за Слънчев бряг е подготвен, безусловно подготвен, би трябвало да му сложат единствено маркировката, минах го пешком, щото Рашков предишният път ни търсеше да ни глобява ", показа някогашният министър председател.

Няма да поддържаме никакво държавно управление, отговори Борисов на въпрос дали ще поддържат експертен кабинет в този парламент.

" Оня ден кметът на Перник ми пуска какво е споделил за водопроводите в Перник, Ярлово, селата там. 137 млн. дадохме на Перник, червен кмет. Една стотинка не са му дали в този момент. По малките екрани стартират от събота - праймтайм, извънредно, приказват едни и същи нелепости. Три дни извънредно споделят нищо! Младежите на Българска социалистическа партия поддържат претендента на ГЕРБ и той печели през вчерашния ден, тъй като те желаят развиване. Година и половина - застой. Тука Ботевград-Мездра, горе до Видин, на лотове, щеше да е подготвен. Планът за възобновяване, най-рано края на годината. А той към този момент е включен в бюджета. Ами в случай че не дойдат ", добави Борисов.

" Не, че не можем математически да създадем държавно управление. Те имитираха, че вършат държавно управление. Ако създадат държавно управление, газът с 32% по-скъп, само че го нямаме. Те желаят всичко това да го трансферират на Радев и на идващото държавното управление. Днес приказвах с Делян, да сложим таван от 2,70 лева, както е в Унгария, приказвах с сътрудника там. Каква е тая мярка в България? Направили са си спекулация с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат, ето ви икономисан за всички хора 1 лева ", предложи Бойко Борисов.

" Христо Иванов преди време искаше да закрива Българска социалистическа партия, в този момент се целува с тях и този човек смее да ми дава оценки на мен. Сега е подготвен да седне с Има Такъв Народ, които съгласно " Продължаваме промяната” са мафия и тогава, какво ще кажем, че мафията си имала държавно управление. Борисов бил седял на диванчето, а вие от кое място знаете на кое диванче съм седял… тъй като идваха да клечат, тъй като бяха на заплати”, добави водачът на ГЕРБ.

" Ексклузивно... такова знамение не е било 30 години! Какво извънредно споделя? ", изрази още един път учудването си Борисов от непрестанното канене на Кирил Петков по две от националните медии.

" Ние сме " за " смесената система. Мен не ме е боязън от машините, а в това, че вършат спекулация. И когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, по тази причина желаеме и да има и хартиени бюлетини ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Страната върви към злополука. Страната катастрофира. И всичките извънредни излъчвания, които споделят, че газът нараства с 32%, само че го няма. Цената на храните - злополука, цената на тока - злополука. Колкото повече приказват, толкоз повече хората ги схващат, че не стават. Страната е аварирала тежко и съгласно мен няма оправяне. Напротив - с всичко това, което сътвориха, в случай че нямаме свързан, мощен народ, заловен за работа, с цел да се вдигне Брутният вътрешен продукт и да платим пенсии и заплати, банкрутът ни е обезпечен. Демократична България желаят да седнат с мафията, а не им било времето с ГЕРБ. Слави може да събере 100 000 души млади мафоти където и когато изиска, и на Орлов мост може ", продължи с коментара си той.

" Борисов седял на диванчето. Откъде знаете къде стои? Идвахте и клечахте при мен. Идваха да се снимат, с цел да създадат китайската договорка, трябваше им фотография с мен. Като кажеш България, знаят Бойко - и Си Дзинпин, и Ли Къцян ", акцентира Борисов.

" Година и половина застой. Един парапет, за който никой не желае да ги попита. За пурата може. На остарели години се научих на тая нелепост. Аз не пия и в този момент не пия. Оня ден им гледах конференцията на Рашков и Кирил Петков, в случай че бяха им създали проби и щеше да стане ужасно ", разяснява той.

" Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че страната е аварирала във всяка една сфера. Газ, ток няма, нищо няма. Дълговете са големи. Как да им обещая на хората? Аз знам по какъв начин, само че би трябвало доста мощна поддръжка от хората. От две, от три рецесии съм ги вадил ", заключи Бойко Борисов изказването си пред медиите.

След това Борисов, дружно с кмета на Враца Калин Каменов и някогашния районен министър Петя Аврамова, взеха присъединяване в заседание на ГЕРБ в село Лиляче. Те, дружно с новоизбраната кметица, бяха бурно приветствани от членовете и симпатизантите на партията. " Ще успеем дружно ", сподели Вероника Цанова.

Петя Аврамова означи, че Вероника е най-младият кмет във Врачанско, а май и в България. " Тази заслужена победа е на фона на жестоката агитация, която ни засипва от медиите от заран до вечер, на операциите, които ни заливат по всички и печатни, и електронни медии ", сподели тя.

" Няма нещо, което да не е блокирало в страната ", продължи Аврамова и добави, че във Врачанско, по времето на ГЕРБ, са почнали пътни поправки на 100 км. пътища, които в този момент са спрени.

" Искам да благодаря на сътрудниците от Българска социалистическа партия, младежите, новото потомство, които поддържаха избора на Вероника. Колегата от " Възраждане ", който беше тук извън, които също са подкрепили нашия претендент. Кандидатът на Вътрешна македонска революционна организация - също. С една дума тези, които в София се упражняват по малките екрани, че сме в изолираност, в Нова Загора ги победихме всички заедно, тук победихме в бастиона на Българска социалистическа партия. Построеното от нас те даже не съумяха да го боядисат, да му сложат маркировки. А това читалище, като го виждам, разбирам какво ще се изиска от нас като ръководство в първите дни. Стотици, хиляди може би, сходни читалища сме ремонтирали. Няма опера, няма спектакъл, в Перник беше изгорен театъра, възстановихме го. Ние знаем по какъв начин става и знаем, че това, което вършим, го вършим за хората. През тая година и половина, едно място с пръст да ми покажат, година и половина е доста време ", изясни Борисов като образец, че след ГЕРБ няма нито едно направено нещо в страната.

" Същото чух за улична мрежа, канализация, това е, което вълнува хората. Преди седмица бяхме в Нова Загора, в този момент в Лиляче. За да задържим хората в тези обитаеми места, те би трябвало да имат път, водопреносна мрежа, заплати. " Хемус " е пустота, в този момент щеше да е стигнала Велико Търново. Те сега желаят да дезертират. Изобщо не правеха сметка да вършат държавно управление. Аз мисля, че Кирил Петков към този момент е станал водещ, не знам дали и спорта към този момент не води. Един надпис " Ексклузивно ". Какво ще каже? Че е обезпечил газ? Азерският газ първи го подписа президентът Първанов, той направи положителните връзки с азерите. После го продължих аз. Първата копка я направихме с Ципрас. Той отиде и се снима. На 1 януари в 9 сутринта в Петрич приехме първия американски газ. След месеци ще е пуста, госпожи и господа, газовата връзка с Гърция и то, в случай че има компресори. Борисов върви и в Нова Загора, и в Лиляче, и в Бургас. Навсякъде живеят хора ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

" Обикновено съм доста по-голям оптимист. 2009 година заварихме гръцката рецесия, удържахме и тръгнахме нагоре. Не банкрутираха банки при нас. При проф. Гечев, той е международният първенец по банкрутиране на банки. Той им е финансовият съветник, той върви на договарянията. Ще предложим таван за цените на бензина и нафтата. Крадат по 1.20 и нагоре. И забележете - ще ни взимат от нас, от налозите, и ще плащаме по 25 ст. Защо е тая нелепост? Да си създадат спекулация с бензиностанциите. Така ще облекчим целия народ. Защо, откакто " Лукойл " работи на ишлеме, ишлемето за България да употребява отстъпката? Не им дават да питат ", сподели Борисов пред партийния актив.

" Аз за парапета желая да питат, но не питат. Ама да питат " Тези хора там наподобяват на вас. Вие ли сте, или не сте? ", " Не сме ", а добре. Щото в случай че са, става ужасно. Питайте, но не ви дават ", обърна се Борисов към медиите.
На втория тур на вота в село Лиляче Вероника Ценова получи 289 действителни гласа. За съперника ѝ – Цветослав Цветков, повдигнат от коалиция " Българска социалистическа партия за България ", са дали своят вот 183 от гласоподавателите.

В балотажа своя избор са дали 475 от 1209 имащи право на глас в Лиляче, вписани в изборните описи. Избирателната интензивност в края на изборния ден е достигнала 39,29 на 100, сочат данните на ОИК-Враца.
Вероника Ценова е клиничен лаборант и продължава образованието си в магистърска стратегия. Тя е най-младата от всичките седем претенденти за кмет на село Лиляче, взели участие в частичните избори.

Частичните локални избори във врачанското село бяха планувани с президентски декрет, откакто определеният на постоянните избори през 2019 година кмет Красимир Петров получи тримесечна условна присъда за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР