Трябва да се смени изборният процес, за да няма такива

...
Трябва да се смени изборният процес, за да няма такива
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов убеден, че няма да има пик на COVID-19 след изборите

Трябва да се смени изборният развой, с цел да няма такива опашки и толкоз постепенно да се предават документите.  За това настоя заместник-председателят на БЛС доктор Николай Брънзалов в утринния блок на Българска национална телевизия след парламентарните избори. 
Той поддържа електронния вид за гласоподаване, тъй като е прецизен, справедлив и нямало да се стига до скупчване на опашки. Д-р Брънзалов уточни, че всички противоепидемични ограничения по време на парламентарните избори били взети, само че всичко опирало до самия човек.
 БЛС ще предложи затваряне на безусловно всичко за 10 дни, в случай че има нов пик БЛС ще предложи затваряне на безусловно всичко за 10 дни, в случай че има нов пик
Трябва да има по-сторги ограничения и затваряне на безусловно всичко за 10 дни при още един сериозен пик на заболеваемостта от ковид у н...
На всички хора от Секционните изборни комисии било обезпечено всичко, с цел да съблюдават ограниченията, огромна част от членовете на СИК са имунизирани, само че това, което зависи от индивида, не можем да го наложим. „ Убеден съм, че няма да има пик на ковид след изборите “, безапелационен бе доктор Брънзалов.
Над 500 000 са имунизираните с една игла, а общо потвърдените случаи на ковид в страната са много над 1 млн. Ваксини ще има идващите дни от ден на ден и повече, като значително ще има и избор, увери медикът и добави, че доставката на имунизациите щяла да спомогне за ограничение разпространяването на инфекцията.
Освен декларираните РНК ваксини, България ще получи още спомагателни ваксини. Всичко това приказва, че количеството на имунизираните ще пораства и няма да се стигне до нов пик, акцентира доктор Брънзалов.
Той мощно се надява да няма ново повишаване на случаите на COVID-19, само че най-малко се намираме в плато, заболеваемостта не се покачва, а леко понижава. По думите му тематиката за ковид е в действителност извънредно злободневна, само че е реалност. Има проблем, който би трябвало да се взема решение, настоя доктор Брънзалов.
 Шефът на БЛС: В Европа мъчно се ползват рестрикции, нашите общества са демократични Шефът на БЛС: В Европа мъчно се ползват рестрикции, нашите общества са демократични
„ За благополучие не са лавина от сигналите, само че даже и дребното от тях ни накара да отправим предизвестие към хората да внимават къде и...
Той не знае да има похабени дози ваксини. 70% от имунизациите, които доктор Брънзалов е получил, е съумял да сложи 12 дози от един флакон. Не би трябвало да се изхвърлят имунизациите, виждаме какво е в целия свят, прикани лекарят.
Близо 100 от медиците са имунизирани, над 50% от поискалите учители са имунизираните и има много група от третата фаза ще бъдат обхванати и в другите етапи. Четвъртата фаза стартира всеобщо с имунизацията на „ Астра Зенека “, само че лека, по-лека ще има избор на ваксини. Не можем на 100% да обхванем единствено пациенти, които са над 65-години, сподели още доктор Брънзалов.  
Прочетете още по тематиката: 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР