Трябва да се разгледа как така шофьор с толкова регистрирани

...
Трябва да се разгледа как така шофьор с толкова регистрирани
Коментари Харесай

Съветник в МВР: Обичайте близките си, не им давайте да карат пияни!

Трябва да се прегледа по какъв начин по този начин водач с толкоз регистрирани нарушавания е управлявал автомобил. Това разяснява Алекси Кесяков, консултант на вътрешния министър Иван Демерджиев пред Нова телевизия.

Има доста хора с такова държание и техните близки би трябвало да ги спрат да карат, добави той. Думите на Кесяков са във връзка тежката злополука в Панчарево, при която почина единият водач, а девет младежи са в тежко положение в болница. Според Кесяков контролът от околните и най-съществен, с цел да бъдат спрени пияните водачи.

" Големият запас е хората да стартират да пазят себе си и да обичат повече околните си ", сподели още Кесяков. Пътната инфраструктура не е опрощение да не се съобразяваме с местата, където има проблеми, добави той.

На местата, където се позволяват нарушавания при изпреварване, решение с колчета като в Кресненското дефиле работи, разяснява още съветникът на вътрешния министър. Такива колчета могат да се сложат и на доста други места, още повече, че това решение е на ниска цена, разяснява Кесяков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР