Трябва да се ръководим от реалностите Похарчиха 1 500 млрд.

...
Трябва да се ръководим от реалностите Похарчиха 1 500 млрд.
Коментари Харесай

Путин: САЩ оставиха катастрофа в Афганистан

Трябва да се ръководим от действителностите
Похарчиха 1 500 милиарда $ за нулев резултат

Талибаните би трябвало да се цивилизоват

В политиката си по отношение на Афганистан би трябвало да се ръководим от действителностите, а те са такива, че талибаните управляват съвсем цялата територия на страната. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на пленарната сесия на икономическия конгрес във Владивосток, представен от съветски медии. Държавният глава на Русия дефинира като “катастрофа” събитията, развили се в Афганистан след изтеглянето на западните войски и насочи директни нападки към Съединени американски щати за ролята им за това.

“Похарчиха 1 500 милиарда $ и какъв е резултатът?! Никакъв”, съобщи още Путин.
Той също по този начин уточни, че демокрацията не може да бъде наложена със мощ, а тя идва “естествено” при хората, които се нуждаят от нея.

Владимир Путин настоя, че възможното раздробяване на Афганистан не е в полза на Русия.
“Русия не е заинтригувана от дезинтеграцията на Афганистан. Ако това стане, няма да има с кого да се говори”, сподели Путин.

“Колкото по-бързо влязат талибаните в фамилията на цивилизованите нации, толкоз по-лесно ще бъде да се поддържат контакти и да се комуникира (с тях), с цел да може по един или различен метод да им се задават въпроси”, настоя още президентът на Русия.

Владимир Путин означи, че Организацията на обединените народи и нейния Съвет за сигурност са органите, виновни за опазването на световния ред, наблягайки смисъла на взаимните старания на международните сили за допринасяне за легитимирането на политическите сили, ръководещи сега Афганистан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР