Трябва да се проявява повече разум към бомбените заплахи. Заплахи

...
Трябва да се проявява повече разум към бомбените заплахи. Заплахи
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Трябва да се проявява повече разум към бомбените заплахи

" Трябва да се демонстрира повече разсъдък към бомбените закани. Заплахи е имало и преди, въпреки че са били самостоятелни - към избрани хора, към обособени учебни заведения. Често пъти са били или в границите на шегата, или училищен своеволия. Проблем е, че пада възрастта на причинителите на най-различни закононарушения ".

Това съобщи за БНР специалистът и учител по национална сигурност Тихомир Стойчев. По думите му бомбените закани не би трябвало да се подценяват, само че не би трябвало и да се преиграва с тях.

" Версиите би трябвало да бъдат доближени до тяхната действителност. Не случайни мечти - Русия ни заплашва, Китай ни заплашва, Съединени американски щати ни заплашват... От както съществува човечеството, хибридни интервенции от друг темперамент са употребявани - и осведомителни, и пропагандни, и психически. Може всичко да бъде, само че вместо да чакаме реакция на съветско държавно управление или на съветско посолство, трябваше да се потърси пътя и към техните служби, които имат значителен опит в тероризма ", уточни Стойчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР