Трябва да се проследи има ли връзка между атентата срещу

...
Трябва да се проследи има ли връзка между атентата срещу
Коментари Харесай

Демерджиев: Подозирам, че убийството на Къро, атентатът срещу Гешев и смъртта на Ангел Христов са свързани

" Трябва да се наблюдава има ли връзка сред атентата против основният прокурор, убийството на Красимир Каменов - Къро и гибелта на Ангел Христов. Подозирам, че има такава връзка, само че не мога да ги споделя. Не имам вяра, че Ангел Христов е пристигнал в България, с цел да почине измежду околните си, както се разясняваше. Най-логично е да отиде в болница в ОАЕ и да се лекува, където се разясняваше, че обитава ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Демерджиев съобщи, че по негово наблюдаване доста хора през годините са умряли от инфаркт, когато стъпват на погрешно в избрани обстановки.

По мотив мистериозното влизане на Ангел Христов в България, Демерджиев разкри, че е допустимо да е минал през границата с Гърция с подправен паспорт. Той разяснява изгубването на някогашния следовател Петьо Петров.

" Разпоредих инспекция, която би трябвало да откри дали чиновници са му помогнали да излезе отвън граница. Имахме данни за подозрително излизане на негови близки в посока Турция. Дълго време този човек и някогашната му брачна половинка действаха взаимно, в този момент се следи раздор сред тях ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР