Трябва да се промени законът – сега става така, че

...
Трябва да се промени законът – сега става така, че
Коментари Харесай

Ново 20! Близки на д-р Димитров, който уби Плъха, разказаха съвсем друга версия за кървавия ужас

Трябва да се промени законът – в този момент става по този начин, че пазиме нарушителите, а честните и положителни хора отиват в пандиза, разяснява Йорданка Тонева, баба на брачната половинка на доктор Димитров пред Нова тв.

Тя е безапелационна, че не има вяра на данните от Прокуратурата. ”Дали е в гараж, дали е в къща, това е твоя благосъстоятелност, и то през нощта – и в два часа да ми влезеш в двора – защо влизаш? Да крадеш “ безапелационна е тя.

Близките на лекаря са безапелационни, че той не е заличавал следи и не е молил другари да изтриват записите от охранителните камери. Отричат и изказванието, че е следил крадеца в продължение на 30 минути.

Д-р Иван Димитров, който беше упрекнат за убийството на апаш в Пловдив и беше освободен от ареста против мярка за неотклонение „ подписка “ във вторник.

На излизане той съобщи: „ Не се усещам нарушител. Наистина не поисквам на никой от вас, на никой българин, тия изроди, които непрекъснато се подиграват с нас “ и подчертава, че са го обирали над шест пъти.

„ Съжалявам за това, което се случи. Моят живот не е това, разбирате ли? Аз не съм палач. Не желая това да става и не съм желал това да става. Два пъти ме рани с нож. Вижте, раните са ми по краката “, сподели докторът и сподели превързаният си гален пред чакащите го кореспонденти.

На въпрос дали в действителност 30 минути е следил нарушителя без да се обади в полицията и от кое място има револвер доктор Димитров показа: „ Хора сте, оставете ме, ужасно съм смутен.

Цялата истина ще излезе нескрито. Ще разберете тогава, че аз не съм нарушител “. Той благодари на хилядите хора, които излязоха на митинги в негова поддръжка. По думите му той би направил същото. Д-р Димитров изрично отхвърли да е викал другари на помощ, с цел да му оказват помощ със заличаването на следите от убийството. „ Няма такова нещо “, сбит беше той.

След като станаха ясни елементи по случая, прокуратурата му повдигна две обвинявания – за нелегално владеене на оръжие и муниции, като и за превишаване рамките на неизбежната защита.

Днес министър председателят Бойко Борисов е подреди да бъдат изменени текстовете в Наказателния кодекс за неизбежната защита и превишаването на нейните лимити, Това се чака да стане до края на март, след което има планувано публично разискване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР