Трябва да се поучим от такъв тип мачове. Това заяви

...
Трябва да се поучим от такъв тип мачове. Това заяви
Коментари Харесай

Мениджърът на Челси: Трябва да се поучим от такъв тип мачове

Трябва да се поучим от подобен вид мачове. Това съобщи мениджърът на Челси Маурисио Почетино, който бе очевидно отчаян след осмото проваляне на " сините " от началото на сезона във Висшата лига.

Лондончани отстъпиха на Уулвърхемптън с 1:2 като посетител в деня преди Коледа, като пропуснаха няколко преференциални обстановки за гол, в това число излизане на Рахийм Стърлинг един на един с вратаря на " вълците " Жозе Са, при съществуването на двама свои непокрити съотборници.

" Говорим доста през цялото време по отношение на това по какъв начин тази група от играчи е доста млада. Те са млади на възраст и това е първият им конфликт с Висшата лига. Те би трябвало да се приспособяват към условията за игра тук и, несъмнено, става въпрос и за самочувствие. И за качество. Много неща са. Трябва да бележим, в случай че желаеме да печелим мачове и в този момент е мъчно, тъй като след мача сме доста разочаровани. Трябва да се поучим от подобен вид мачове ", сподели аржентинският експерт.

За " сините " предстоят два мача до края на календарната година - домакинство на Кристъл Палас в лондонско дерби на 27 декември и аудиенция на новака Лутън три дни по-късно.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР