Трябва да се организират редовно срещи между представители на Европейския

...
Трябва да се организират редовно срещи между представители на Европейския
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Приоритет за БСП е социалният стълб на Европа

Трябва да се провеждат постоянно срещи сред представители на Европейския парламент и националните парламенти, тъй като обособените равнища на ръководство на Европейски Съюз – националното, районното и общоевропейското, би трябвало да имат по-сериозен контакт между тях, сподели в " Денят стартира " заместник-председателят на Народното събрание и депутат от " Българска социалистическа партия за България " Валери Жаблянов.

Като проблем за Европейски Съюз той посочи нуждата да се реформира надълбоко и заплахата да бъде разграничен на богати и небогати страни. Според него речта на Антонио Таяни пред българските депутати е била в огромна степен справедлива.
Валери Жаблянов, заместник-предс.на Народното събрание и депутат от " Българска социалистическа партия за България ": Българска социалистическа партия има свои цели, които ги няма в държавната стратегия. Това е така наречен обществен дирек на Европа, който сега стартира да се построява. Това е система от ограничения и нормативни документи за повече обществена сигурност, за европейските жители – за пенсиите, обществените помощи, за това, че жителите от бедните страни неведнъж работят в други страни - членки на Европейски Съюз като жители на трети страни, без обществени осигуровки и здравно застраховане. Всичко това е голям проблем за Европа. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР