Трябва да се организира референдум по въпроса за закупуването на

...
Трябва да се организира референдум по въпроса за закупуването на
Коментари Харесай

Марешки настоява за референдум за покупката на изтребители

Трябва да се провежда референдум по въпроса за закупуването на нови бойни самолети за армията ни. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на партия ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание, Веселин Марешки.
Той бе безапелационен, че групировката не е срещу модернизацията на армията. „ Напротив – тя даже е наложителна. Но не преди образованието и здравеопазването”, съобщи Марешки. Според него разноските за новите самолети ще обрекат младежите у нас на „ апетит и мизерия”.
Лидерът на ВОЛЯ изясни, че всичките народни представители на групировката ще гласоподават срещу договорката за самолетите. Това можело да се промени, единствено в случай че държавното управление реализира съглашение със Съединени американски щати, по силата на което те да употребяват военни бази у нас и ни подарят изтребителите F-16 или ни ги продадат на алегорична цена.
Марешки разяснява и тематиката с идните евроизбори. Той разкри, че ВОЛЯ води договаряния за основаването на „ една същински родолюбива коалиция”. „ Разговаряме с разнообразни социалдемократически и аграрни обединения, както и с такива с център дясно, които са били разочаровани и излъгани от така наречен Патриоти”, сподели Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР