Трябва да се определят приоритетите и едва след това да

...
Трябва да се определят приоритетите и едва след това да
Коментари Харесай

ДПС решава във вторник дали да подкрепи преговорите за Ф-16

Трябва да се дефинират целите и едвам по-късно да се търсят играчите, които ще ги извършват. " Цари едно безвремие и безучастие по съвсем всички въпроси от национално значение ". Това съобщи пред БНР депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Във вторник на съвещание на парламентарната група на Движение за права и свободи ще бъде решено по какъв начин ще гласоподават предлагането на държавното управление за започване на договаряния със Съединени американски щати за закупуване на 8 изтребителя Ф-16, сподели Хамид Хамид.

" Може да сте сигурни, че то ще е в посока усилване на евроатлантизма и отстояване на позициите ни дотук ", увери депутатът от Движение за права и свободи.

Той напомни, че във вторник изтича крайният период за внасяне на оферти сред първо и второ четене по законопроекта за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Партията ще внесе своите оферти, добави Хамид.

Той напомни декларацията на своята партия от началото на сегашната пленарна сесия, в която е оповестено, че ще търсят консенсус при установяване на целите, значими за страната, и да се върви по тях.

" Разбира се, и да се търси нов модел на ръководство в границите на този парламент ", изясни Хамид. Според него другият модел се е провалил.

" Първо да се търси аритметично болшинство и то нищо да не прави и да пропущаме значими години. Така изоставаме от развиването си в съпоставяне със страните от нашата група ", стимулира настояването си за нов модел на ръководство депутатът от Движение за права и свободи.

Според него резултатът от евроизборите ще рефлектира и върху националната ни политика и политическото развиване на страната.

" В акциите за евроизбори постоянно се подчертава върху национални тематики и се изоставят европейските. В огромна степен резултатът от европейските избори ще бъде действителен тест за положението на политическите партии в страната към днешна дата ", изрече мнение депутатът от Движение за права и свободи.

Той акцентира, че като партия са си сложили за цел да запазят настоящия си брой евродепутати или да ги усилят. От Движение за права и свободи щели да предложат по какъв начин да се промени действието Европейски Съюз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР