Трябва да се обсъди идеята по-големите ученици да минат за

...
Трябва да се обсъди идеята по-големите ученици да минат за
Коментари Харесай

Предложение: Учениците от горните паралелки да бъдат на училище с цели шлемове

Трябва да се разиска концепцията по-големите възпитаници да минат за известно време на отдалечено образование, съгласно мен епидемиолозите са тези, които биха могли да кажат по-точно. Това съобщи за " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Асен Александров, шеф на 51-во учебно заведение.
В момента в учебното заведение има четири карантинирани класа поради трима ученика и има 9 карантинирани ученика без да имат тест, а поради техните родители. Според него това не е доста в случай, че има 43 паралелки в учебното заведение.
 Тестват на мишки българска ваксина против ковид през пролетта Тестват на мишки българска ваксина против ковид през пролетта
Прототипът на българската ваксина ще бъде първо пробван върху мишки. „ Би трябвало април-май месец да стартираме интензивно работа с...
" Моето предложение е учениците от горните паралелки вместо да бъдат карантинирани, да бъдат на учебно заведение с цели. Това може да се издържи, ние учителите устояваме по през целия ден с цели шлемове и това е вид ", съобщи Александров. Той сподели, че не плануват от на следващия ден да се премине към отдалечено образование, а по-нататък ще преценяват според от обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР