Трябва да се научим в лека-полека да обновяваме партията. Надявам

...
Трябва да се научим в лека-полека да обновяваме партията. Надявам
Коментари Харесай

Борисов от Силистра: Три години поред сме на дефицит, парите ги няма

Трябва да се научим в малко по малко да обновяваме партията. Надявам се да има последователност. Разбрахте какъв брой доста работа е свършена и какъв брой е значима работата сред локалната и държавната власт. По време на нашето ръководство започвахме първо с изчистване на задълженията. През последните три години това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Сега толкоз се промени България, че 3% недостиг се възприема за нещо готино. А това значи, че нямате пари. Дефицитът е неприятна дума. Няма ги парите, изхарчени са. Това съобщи водачът на Бойко Борисов по време на представянето на претендентите за кметове и общински съветници на партията в Силистра. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 201
„ Ако имаше издигнати два-три моста тук, или беше издигната автомагистрала " Хемус ", щях да кажа, че вярно са ги похарчили. Защото парите ще се върнат. Три години поред сме на недостиг. Управляващото болшинство би трябвало да имаме проект по какъв начин до края на годината да излезем на остатък “, сподели още някогашният министър председател. 

Той се обърна към софийската общност и „ антируските ястреби “.

От първия ден на войната в Украйна смени политиката, тъй като агресорът е Русия. Винаги съм казвал, че сме признателни за Руско-турската освободителна война. Църквата в Шипка щеше да падне, ние я укрепихме. Фантастична е и свети отвред. През 1916 година, двама славни генерали - Колев и Киселов, на които българите не им знаят имената, връщат славата на България. Нашите деца би трябвало да знаят за тях и за Шипка. Защото историята е такава - били сме и врагове, и съдружници, изясни Борисов.

„ Да се надяваме, че няма да допуснем България да се свлича надолу. Радвам се, че в нашите листи са и християни, и мюсюлмани. е партия на етническа приемливост. И това би трябвало да го запазим “, съобщи в умозаключение водачът на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР