Трябва да се научим от Съединението, че е време да

...
Трябва да се научим от Съединението, че е време да
Коментари Харесай

Президентът Радев: Обстановката в парламента срива всякакви усилия за рационално решение

Трябва да се научим от Съединението, че е време да излекуваме всички наши комплекси за политическа неизбежност, съобщи президентът Румен Радев, който взе участие в празненствата за Деня на Съединението в град Раковски.

Трябва да се актуализира бюджетът, не можем да оставим българите без тази актуализация, предвид на сложните времена, които предстоят, сподели още президентът. Той ще предложения ЦИК тази седмица, с цел да бъдем сигурни за провеждането на Избори 2 в 1, тъй че те да не бъдат компрометирани.

По думите му ситуацията в Народното събрание е толкоз изнервена, че срутва всевъзможни старания да можем да реализираме някакво рационално решение.

Единението на българите за по-добър живот и по-голяма национална упоритост е огромната цел. Престанахме да мечтаем, престанахме да имаме високи национални упоритости, по тази причина би трябвало единство, а за това би трябвало да дадат образец политиците, съобщи Радев.

Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще бъдат произнесени пред идващия основен прокурор. Така президентът отговори на думи на Борисов, че е разединител на нацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР