Трябва да се насочим към експертно правителство, в листите си

...
Трябва да се насочим към експертно правителство, в листите си
Коментари Харесай

Митева: Да се насочим към експертно правителство

Трябва да се насочим към експертно държавно управление, в листите си също търсим експерти. Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание и съосновател  на новата коалиция " Заедно " Ива Митева за изборите и новия политически план.

" Достигнахме до такава точка на рецесия, в която няма ляво, няма дясно, няма център. Мисля, че всички би трябвало да вървим по веднъж и този път би трябвало да се споделя България. Затова линии ние няма да слагаме, а по-скоро те ще бъдат на ценностна основа. Трябва да изкараме националните цели и ползи на напред във времето ", посочи тя.

По думите ѝ биха си сътрудничили с всички партии, с които изповядват общи цели и общи ползи, и България е над всичко.

" Не знам дали описът " Магнитски "  ще повлияе на изборните резултати, само че ни демонстрира, че имаме дълбоки проблеми. Показва ни, че в действителност нямаме един наказан по високите етажи на властта. Показва ни, че още веднъж замитаме всичко под килима и ни демонстрира, че колкото и ремонти – четири ремонти сме създали в Конституцията за правосъдната система, нямаме никакво развиване и нямаме никакво усъвършенстване ", счита тя. 

На въпрос за какво са се разделили с " “ тя отговори, че е признателна на Слави Трифонов за това, че я е поканил в партията.

" Пожелавам триумф на тях и на всички участници в изборите и се надявам присъединяване да е равноправно и борбата да е почтена. Когато стартират толкоз доста избори да се въртят, когато стартират да се вземат решения - не с всички, от които сме съгласни, може би се натрупва напрежение, което по един или различен метод би трябвало да бъде потушено. Може би ние избрахме това да бъде методът ", добави Митева, представена от " Фокус ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР